Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Nisan '14

 
Kategori
Futbol
 

Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı..

Bayern Münih-Real Madrid Şampiyonlar Ligi Yarı Final maçı..
 

Her 2 maçı da izleme şansım oldu.. İlk söyleyeceğim şudur: Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola bir türlü çözüm üretemedi ve toplam 5 gol yedi..

 

Tamam, Bayern Münih ligi erken bitirdi, Bundes Liga’da rekor sayılabilecek sürede, haftalar öncesi şampiyonluğu ilan etti..

 

Tamam, oyuncular konsantrasyonu ve motivasyonu kaybettiler, bunun sonucunda Bayern Münih ligin son 5 maçında 3 mağlubiyet, 1 beraberlik, 1 galibiyet aldı..

 

Ama aynı sistem, aynı kadroyla, aynı sonuç alınır, başka şey denemezsen kaybedersin..

 

Bayern Münih, topa sahip oluyor, kanatları iyi kullanıyor, kısa ve uzun iyi pas yapıyor özetle birinci, ikinci, üçüncü bölgelerde başarılı ama dördüncü yani gol bölgesi başarısız.. Tek forvetle ve formsuz Mandzukic ısrarı sonucunda Real Madrid karşısında sıfır çekti..

 

Aksine Real Madrid kendi sahasında oynadığı ilk maçında çift forvetle (Benzema, Ronaldo) oynadı ama rakibi çözdüğü için ikinci maçında 3 forvetle (Benzema, Ronaldo, Bale) oynadı..

 

Bir de Bayern takımı ısrarla kanattan, hep havadan orta yaptı ve hepsini de uzun boylu Real defansı önledi. Neredeyse hiç yerden orta yapmayı denemediler.. Bayern Münih, mutlaka 2 süper forvet transferi yapmak zorundadır. Ceza alanını kalabalık tutan takımlara karşı Bayern Münih’in ürettiği hiçbir formül yoktur..

 

 

 

 
Toplam blog
: 689
: 2433
Kayıt tarihi
: 17.01.07
 
 

 2007 yılından beri Milliyet Blog'da yazarım. 2009 yılında 'Normal Ötesi Aşk' ve 'Normal Ötesi Aş..