Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

Bayhan’la Hanife’nin aşkını konuşmak savaşı konuşmaktan daha mantıklı

Bayhan’la Hanife’nin aşkını konuşmak savaşı konuşmaktan daha mantıklı
 

Emperyalist ülkelerin insanlarımızı televizyon karşısında uyutma iddiaları doğru olabilir; buna rağmen şunu açıkça söyleyebiliriz: Örneğin evlilik programlarına karşı olanlar savaşa da taraftar. Buna ne diyeceksiniz ve hangisi tehlikeli? Emperyalist ülkelerin insanlarımızı televizyon karşısında uyutmaları mı yoksa evlilik programları kaldırılsın diyerek sözde toplumun ahlakını düşünenlerin ama öbür yandan Fırat Kalkanı Harekatını heyecanla izlemeleri mi?

Terör ve savaş haberleri çıkınca programı kapatıyor Kanal D’deki “Kısmetse Olur” programını açıyorum. Terör ve savaş kastedilerek bunlar bizim gerçeklerimiz deniliyor; bizim yarattığımız gerçekler yani, üstelik sadece acı veriyor. 80’lerde elimizde silah yerine gül olsaydı bugün bunların hiçbirini yaşamayacaktık.

Asıl vatansever bizim gibi dizi ve evlilik programı izleyenler… İtin köpeğin savaşmış terörmüş uğraşacağımıza TV karşısına dizi izliyoruz ve bence iyi yapıyoruz. Güneydoğu’da, Irak’ta Suriye’de savaşan Türkiye yanlışında dizi izleyenlerin sorumluluğu yoktur.

Bu anlayışta olan bizler kendimize  “Yeni Nesil Vatanseverler” adını verdik ve kendilerine vatansever diyen diğer guruplardan ayrıldık.

Hani öbür tarafta böyle anlamsızca (Türkmen lideri bu ne anlamsızca savaş diye ağlıyor) savaşmayıp Mars’a filam gidiliyor olsa ve söylendiği gibi birileri evlilik programı izlese önce budaklı meşe odunuyla ben kovalarım onları! O tarafta adam kesiyorlar, bu tarafta öpüşüyorlar; yiyim sizin ahlakınızı, savaşmak en büyük ahlaksızlıktır!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..