Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Kasım '09

 
Kategori
Siyaset
 

Baykal dört dörtlük gerici

Baykal dört dörtlük gerici
 

farkları altı okta mevcuttur.


Evet sayın Baykal AKP zihniyetine sayın başbakana göre gericidir, çünkü onlar bu ülkede kara çarşaf görmek istemiyorlar, çünkü CHP laik bir Türkiye istiyor sayın başbakan ve onun peşindekiler bu ülkede sarık cüppe ile dolaçmak istiyorlar.

Evet sayın Baykal gericidir AKP zihniyetine göre Amerikan emperyalizmine karşı boyun eğmiyor, iktidara geldikten son altı yıldır adeta ner derse harfiyen uygulayan bir AKP var, demokratik açılım adı altında şehit analarını coplatan meclisten kargatulumba dışarı atan bu vatana göğsünü nağmerde karşı siper etmiş asker kardeşlerimize kurşun sıkarak şehit eden, dağdaki eşkıyayı düğün bayram havasında zafer kazanmışçasına kutlayanlarlarla işbirliği yapan bir AKP var.

Evet sayın Baykal gerici çünkü o imralıdaki cani çocuk katilinin avukatlarından yalimat almıyor, kürt açılımı adı altında dağdaki eşkıyayı çapulcuyu affetmiyor, çünkü bunun vatana ihanet olduğunu, şehit ana babalarına hakaret olduğunu biliyor.

Evet sayın başbakan, sayın Baykal gerici sizin tabirinizle muhasır medeniyler seviyesine çıkmak istemiyor, peki siz muhasır medeniyetler seviyesine Çiftçinin emeğini hiçe sayarak tarımı bitirererkmi, sanayide fabrikaları kapattırarakmı, küçüçük çocukların beyinlerini yıkayarak onlara Atatürk sevgisini aşılamak yerine kara çarşaf giydirerek mi, bir kadın yetmedi 15 lik üç kadınla çok eşlilik yaparakmı, ülke halkını sefalatte sürükleyerekmi muhasır medeniyet seviyesine çıkartacaksınız..

Sayın Başbakan kendisini galiba 1920 li yıllarda zannediyor, bugün 2009 yılındayız bayrağımızın mecliste açılmasını Ulu önderin posterinin gösterilmesini, dağdaki teröristle işbirliği yapmayın diyenleri hazmedemiyorsa demekki hala altı yıldır bu ülkeye bir çivi dahi çakmamış demektir, bugünkü yapılan icraat ve faaliyetler ise geçmiş iktidarların projelerinin devamıdır, yol vs işlerin yapımının parasınıda dünya bankası göndermektedir.

Evet zihniyet farklı içraat farklı, hani demişya atalarımız ""DELİDİR NE YAPSA YERİDİR"" öfke 8. sanat olalı ülkede deliler arttı, akıl hastaneleri dolup taşıyor, hani şu sizin muhasır medeniyet anlayışı belki bunada bir formül bulur, ya ülke halkını topyekün delirtirsiniz, yada korku salarak tüm ülkeyi sindirmeyi başarırsınız. Ama buna müsade etmeyiz biz sizlerin düşündüğü gibi gerici zihniyetiz daima yaptığınız hataların karşısında olacağız.

Ulu Önder Atatürk bugün benim, yarın ise benden sonra gelecek nesillerinde önderi olacaktır. Bayrağım ise al kanlara boyanmış bayrağımdır onabaktıkça hala şehitlerimizin kanını görüyorum, özgürlüğümün timsalidir o yüzden kutsaldır, şehit analarımız ise baş tacımızdır onlar bizim analarımızdır, kimseye ananıda al git demeyiz, el kaldırmayız ne de Türkiye Cumhuriyetinin meclisinden kovarız. İşte biz böyle gericiyiz.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..