Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mart '17

 
Kategori
Siyaset
 

Baykal meydanlara çıkmalı..

Baykal meydanlara çıkmalı..
 

Masrafoğlu masraf!

Kim bilir kaç Türk Lirasına mal oluyordur referandum meydan konuşmaları için reklamları için?

Yazık günah!

Bahçeli'nin keyfi için ülke nelere katlanıyor, ne masraflar yapılıyor..

Avrupa ülkelerinde küçük düşürülmelerimiz onurumuzun kırılması da cabası!

Sadece Bahçeli değil, Ak Parti de Cumhuriyet Halk Partisi de sorumludur küçük düşürülmemizden. Sizler (iktidari ve muhalefeti ile) ülkeyi yönetmekten aciz olduğunuz için (hatta otuz yıl süredir yönetenler dahil) seçim sandığına bir defa giden biri olarak ikinci defa 'hayır' demek için sandığa gideceğim çünkü emperyal güçlerin Büyük Ortadoğu Projesi bağlamında dayatması olduğunu düşündüğüm başkanlık sisteme karşı olduğum için!

Evet, referandumda oylamaya sunulan sistem bana göre tamamen önümüzdeki dönemlerde Ortadoğu'da yapılacağı öngördüğüm seçimler ve seçimler sonrası yeni şekilenecek olan serbest piyasa ekonomisine özgü bir sistem olduğudur.

Amerika tarafından yerle bir edilen Ortadoğu'nun bazı şehirlerini yeniden inşaa yoluna gidileceği ve Amerika'nın büyük dev inşaat sektörleri ile birlikte taşeron olarak ülkemizin de partner olacağını düşündüğümüzde ülkede atılacak olan adımların gerek kararnamelerin gerek yaptırımların meclisten engelsiz olarak çıkmasına yardımcı olacak bir sistem olduğuna inanmaktayım gerçekleşmesi istenen sistem gerçekleşirse.

Ana muhalefet partisi olsun diğer partiler olsun nedense hiç buna değinmezler.

Gerek Akp gerek Chp gerek Mhp liderleri anayasa değişikliği referandumunun ülkeden çok Büyük Ortadoğu Projesi için Washington tarafından istenmiş olan bir değişiklik olduğunu bizlerden daha bilmiyorlar mı sanıyorsunuz?

Bal gibi de biliyorlar azizim.

Ama halka doğruları anlatmak olmaz!

Ana muhalefet de dolaylı şekilde anayasa değişikliğine destek verdiğini düşünüyorum. Eğer destek vermediğini söylüyorsa meydanlara Baykal'ı konuşmalara çıkarmalıdır!

Kılıçdaroğlu son derece doğru bir politikacıdır ama liderlik ayrı bir yetenek ister. Bir tiyatro eleştirmeni gibi çok iyi bir eleştirmen olabilir ama siyasi yaptırımcı konusunda aynı şeyi söyleyemem.

Altını çizerek söylüyorum, Chp eğer referandumda 'hayır' çıkmasını istiyorsa mutlaka Baykal meydanlarda olmalıdır. Baykal'a bu görev verilmezse Chp dolaylı şekilde referandumda evet çıkmasına destek verecek demektir.

Benden söylemesi..

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..