Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '10

 
Kategori
Güncel
 

Baykal ve Cübbeli Ahmet aynı kaderi mi paylaşıyor?

Baykal ve Cübbeli Ahmet aynı kaderi mi paylaşıyor?
 

Ülkemizde bazı olaylar gündem değiştirmek için abartılarak kullanılır.

Bir zamanlar CHP’nin başında Sayın Baykal vardı. Ve çok uzun süre bu partinin başında kalmıştı. Küçücük bir görüntü ile yerinden oldu!

Aydınlık Dergisinin haberine göre; CHP eski lideri Deniz Baykal'a kaset komplosunun ardında AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan ve Emniyet İstihbarat Daire Başkanı Ramazan Akyürek varmış! Ne dereceye kadar doğru? Onu yetkili ve etkili kişiler araştırıp bulacaklar!

Aydınlık Dergisinin haberine göre; Orhan Aykut isimli kişinin halen cezaevinde olduğu ve Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı Ercan Başaran'a 18 Mayıs 2010'da verdiği ifadesinde bu iddiaların yer aldığı iddia ediliyor.

Aynı ifadede; Sayın Baykal’a düzenlenen komplonun ardında AKP ve Fethullahçı Gladyo'nun olduğunu iddia ediliyor.

O halde Tekirdağ Cumhuriyet Savcısı gerekli delillere ulaşıp, yetkililer hakkında gerekli işlemi yapacaktır!

Sayın Deniz Baykal istifa ederken ne söylemişti?

Kendisine hazırlanan komplonun Pensilvanya’a hazırlanmadığını söylemişti! Oysa Aydınlık Dergisinin haberi bu görüşü çürütüyor.

Habertürk gazetesinin haberine göre; Aynı komplo(!)nun bir benzeri de; söylemleri ile Stadyumları dolduran, söylediği sözlerle cemaatler ve tarikatlar arasındaki rant savaşını başlatan Cübbeli lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü ile ilgili…

Bildiğiniz gibi Cübbeli Ahmet Hoca Ocak ayında “Benim de montajlı iftira kasetlerim çıkabilir” diyerek bu günleri işaret etmişti.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın korktuğu başına geldi! Cübbeli Ahmet Hoca’ya ait olduğu iddia edilen ‘belaltı’ görüntüler ortaya çıkmış…

İsmailağa Cemaati’nin önde gelen isimlerinden ‘Cübbeli Ahmet Hoca’ lakaplı Mahmut Ahmet Ünlü, ocak ayında bu günleri görerek, ta o zamandan cemaate seslenip, “Montajlı iftira kasetlerinin” yayınlanabileceğini, şaşırmamalarını, kendisine inanmayanlara ise hakkını helal etmeyeceğini söylemişti...

Görüntünün içeriği mi?

Ne önemi var ki?

Önemli olan böyle bir görüntünün olması!

İnsanların özel hayatlarının bir şekilde deşifre edilmesi, ‘İleri Demokrasi’ye geçmiş bir ülke için çok acı… Böylesine komploların Ahmet’e, Mehmet’e ve Deniz’e yapılmasının ne önemi var? Kişi hak ve özgürlüklerine yapılan bu tür saldırıların artarak devam etmesi karşısında, yetkililerin sessiz kalması kafaları karıştırıyor.

Wikileaks internet sitesinde yayınlanan ve ülkemizi fazlasıyla ilgilendiren belgelerdeki iddialar, böyle kaset komploları ile halka unutturulmaya mı çalışılıyor?

Veya şöyle soralım; İsmailağa Cemaatinin önde gelen isimlerinden Cübbeli lakaplı, Ahmet Mahmut Ünlü hakkında düzenlenen bu kaset(!) kamuoyunda gerekli ilgiyi görür mü? Görse bile Wikileaks belgelerini gölgede bırakabilir mi?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..