Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Haziran '14

 
Kategori
Güncel
 

Bayrak direğine hasret olanlar nasıl tırmandı

Bayrak direğine hasret olanlar nasıl tırmandı
 

HER ZAMAN DALGALANACAK SAHİBİ BİZİZ


Cumhurbaşkanım, Başbakanım, Bakanlarım, Genelkurmay Başkanım ve Kuvvet Komutanlarım ile Cumhuriyet Başsavcılarım; benim ülkemin birlik ve beraberliğini temsil eden dünyaya tanıtan al renginde şehidimin kanı bulunan beyaz ayyıldızında ise kızlarımın namusu olan bayrağın indirilmesini sizin kınama gibi bir lüksünüz yok, bilakis hesabını sormak gibi bir göreviniz var. Sizi bu ülkenin vefalı milleti görevinizi tam yapın diye o makam ve mevkilere gönderdi.

Sizler ise gereğini yapmak yerine KINIYORSUNUZ. Bu olay kınanacak bir olay değil gereği yapılacak bir olaydır. Şimdi orada görev yapan Vali, 2'nci Hv.Kuv.K. ve bilimum yetkililer soruyorum.

1.  O aziz Bayrağımın değerini bilmeyen; anası ve babası belli olmayan zatı direkte gördüğünüzde neden vurmadınız? 

2. O birinci maddede bahsettiğim malum şahıs kışlaya nasıl girebildi?

3. Komutan denen kişi bu olay ile ilgili ne yaptı? İstifa etti mi? Onurlu bir şekilde görevini yapamanın gereği olarak İntihar etti mi?

4. Bu bayrak direği sevici malum şahısın içine direk sevgisi yerleştirildi mi?

5. Türk Milletinin kalbinden sökülemeyecek bayrak sevgisi bu şekilde sökülmeye mi çalışılıyor?

6. Aynı olayı 1996 yılında denemeye kalkan bayrak direği aşığı Yunanın beynine sıkanlar subaydı da Şu anda kışlada görev yapanlar kağıttan subay mı?

7. Bu ülke vatandaşlığını içine sindiremeyip kendini azınlık görenlere bu hakkı kim veriyor? Bu kendini azınlık sayan gruplara soruyorum maçanız sıkıpta diğer ülkelerdeki bayrakları indirebiliyor musunuz? 

8. Bayrağımı cebren indiren Ermeni tohumuna ceza verilecek mi? Verilen ceza medyadan duyurulacak mı? İNSANLARIN yüreğine SU SERPİLECEK mi?

Bu bayrak uğruna 23 sene 6 ay hizmet etmenin verdiği hakla sorduğum sorulara kendi açımdan cevap arayacağım

Cevap-1-Komutanlar önceden yaptıkları kanunsuzluklardan dolayı yargılandıklarından bu olayda yapılacak şeyide kanunsuz olarak gördükleri için korktuklarından vurmadılar. Hükümetin durumu ise Açılıma zarar veririm diye yahu benim bayrağımı yakacak, indirecek ben hala açılımdan bahsedeceğim. Açılım dedikçe kuduz köpekler gibi zaptı rapt altına alınamıyorlar, kanunsuzluklarına devam ediyorlar. Batıda gösterdiğin devlet gücünü doğu illerinde neden esirgersin. Oradaki mazlum halkımı neden çapulcuların eline bırakırsın.

Cevap-2-Kışlaya giren malum kişi tel örgülerden gizlice girdi. Emniyeti alan birlik komutanı ve görevlilerin ifadeleri alınıp gerekli cezalar en üst hadden verilmelidir.

Cevap-3- Gerçekten komutanlık ruhu olsaydı ya O malum kişiyi direkten ceset olarak indirirdi, veya görevimi layıkıyla yapamadım diye İNTİHAR ederdi. Namus ancak böyle temizlenir.4

Cevap-4- Biz bu açılım yapacağız, demokrasiş getireceğiz diye hayallerle yaşarsak Allah muhafaza direği bize sevdirecekler.

Cevap-5- Bayrağını gerçekten seven aziz milletim sadece elinde değil yüreğinde taşıdığı için gereğini elbette bir gün yapacaktır.

Cevap-6- Takdir Türk Milletinin

Cevap-7- Köpekliğini yaptıkları Avrupanın, ABD'nin, Rusyanın ve Ermenistanın bayrağını indirmeye kalkarlarsa kemiklerini ellerinden alıverirlerde açlıklarından geberirler.

Cevap-8-Bu kadar yanlı yayın yapan medya organı gündemi yine rüzgar hızıyla değiştirecek bu olayın da üstü örtülecek. Ama öldürülen Ermeni yazarHırant DİNK'in ölüm  yıldönümleri, Berkinin, sarısülüğün yıldönümlerinde bu bölücü zihniyeti gündemin başına oturtacaklar.

Hizlerimi farklı bir şekilde ağıt olarak anlatmaya çalşacağım,

İÇİM YANIYOR, İÇİM

Yakıcı sıcakta üzerimde gölge,

Diğer ülkelere karşı kalkan,

Şehidime son örtü olacaktı,

Şimdi sormaz mı bana şehidim

KANIMI NEDEN KİRLETTİN?

Hani anamın, kızkardeşimin namusuydu,

Albayrağımız ak ayyıldızı,

Sormaz mı kızım, karım, anam, bacım,

BÖYLE mi Koruyacaktın namusumu EY Oğul!

Şu anda hem anamdan hem de şehidimden utanıyorum,

Acaba benden gayrı utanan var mı?

Saygılarımla...

Bacımın namusunu kirlettin

 
Toplam blog
: 26
: 157
Kayıt tarihi
: 09.01.14
 
 

Ben, 1971 yılının Kasım ayının 20'sinde Uşak ili Eşme İlçesi Yeleğen Kasabasında doğdum. İlk ve o..