Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Eylül '18

 
Kategori
Bayramlar
 

Bayram Özel Güncesinden

Bayram Özel Güncesinden
 

Tüm mevsimler döküldü sensiz. Kaç bayramlar geçti? Her bayramda kaç yaprak döküldü bizden. Saymadığımız aylar, mevsimler, bayramlar geçti. Özlemin yayıldı hep aramıza.
O Bayram günlerinde bir yanımız daima hüzün, özlem ,buruk kaldı . Öyle ki, ailece birbirimizle bayramlaşırken gözlerimiz içimiz ıslandı, zorlandık.

Kim nereden bilebilir ki içimizi? Kolay mı geçti o bayramlar, günler. Seni özledik .Bir taneciğim su gibi seni hissettik .Milyonlarca eksildik.Bir yanımız kırık duygular içinde oldu.

Dile kolay 38 yıl. Ancak o dakika gibi içimizdeydin. Kalbimizde kaldı sevgin, özlemin. Her bayram, her özel gün de sakladığımız bu duygular ilk defa gün ışığına çıkıyor, sanki ! Neler geçti bilsen, neler!!!

Yaşamın gerçekleri olarak acıttı, sevindirdi. Sevinçlerimiz bile buruk bazen. Dedim ya!!! Seni çok oldu göklerdeki duayla andık, konuştuk, özledik.

Aileyiz ya!!! Hem de duygulu, gururlu, güzel bir aileyiz biz. Geçmeyen ömrün soldu. Gittiğin ölüm. Hepimiz ölümlüyüz, gelecek bir gün herkese.

Yaşamak çok güzel şey, keşke tadacağın hayatın olsaydı. Avunuyoruz bir tutam sevgi ile. En çok özlem var damarlarımızda. Senin güzelliklerini özlüyoruz, bir de saymayacağım geceler, sabahlar, türkülerde.

Hep duamız geliyor mu Karacaahmet’in o siyah örtüsünde .Kalmamalıydın orada, gelmeliydin kucağımıza, bağrımıza seni sarıp sarmalayacağımız duamızda olmalıydın.

 Adabelenin güzel kızı ışıkla, öğrencilerinle hep sevgimizle ebedi yerinde yat. Seni çok seviyoruz, biriciğim .

 
Toplam blog
: 642
: 524
Kayıt tarihi
: 19.07.08
 
 

Muğla'nın YERKESİK  beldesinde dünyaya gelmişim.  Yöremin o solunacak havasını, coğrafyasını çok ..