Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Eylül '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Bazı Kadınların Erkeklere uyguladıkları bir Test

Bazı Kadınların Erkeklere uyguladıkları bir Test
 

Kadınların yeni tanıştıkları erkeklere potansiyel sevgili veya eş adayı olabilir mi diye bilinçli ya da bilinç altından iç güdüsel olarak uyguladıkları bir çok test vardır. Çoğu erkek test edildiklerinin farkına dahi varmaz ve testlerden çakarlar. Bu testlerden çakan erkekleri kadınlar bilinçli olarak ya da farkında olmadan içgüdüsel olarak sevgili adayı olmaktan elerler. Bu yazıda bu testlerden bir tanesinden bahsedeceğim. Bu yazıyı okuyan bazı kadınlar " ben sevgili adayı seçmek / elemek için böyle bir test uygulamam başka şeylere bakarım " diyebilirler. Ama zaten sadece bazı kadınlar bu testleri bilinçli olarak uygular çoğu farkında olmadan iç güdüsel olarak uygularlar.

Bu testlerden biri yeni tanıştığı erkeğin kadının ona verdiği basit bir talimatı itirazsız hemen yeri ne getirip getirmediğidir. Hemen yerine getiren erkek hapı yutar ve elenir. Çünkü kadın onun kadınların isteklerini hemen yerine getiren pasif bir erkek olduğuna ve kendisinin talimatını yerine getirdiği gibi başka kadınların da talimatlarını yerine getirdiğine hükmeder. Kadınların erkeklerden en önemli beklentileri onları koruyabilecek güçlü karakterli olmaları ve güven vermeleridir. Talimatı hemen yerine getiren erkekte bu nitelikler yoktur.

Örneğin bir partide / sosyal toplantıda yeni tanıştığı bir erkeğe bir kadın " bana bir içki ısmarlar mısın ?" diyebillr. Çoğu erkek tabiki deyip hemen ısmarlar bu şekilde centilmenlik yaptığını sanar. Kadın erkeğin bu içki ısmarlamasını kadınların talimatlarını hemen yerine getiren pasif erkek olarak görür ve "bu adam yeni tanıştığı kadınların talimatlarını hemen yerine getiriyor kadınları idare edemez sevgili olacak beni koruyacak niteliklere sahip değil" kanısına varır. Talimat içki ısmarlamak yerine başka basit bir talimat ta olabilir. Yanlış anlaşılmasın arkadaşlar birbirlerine içki ısmarlayabilirler. Burda yeni tanışan kadın ve erkekten bahsediyorum.

Güçlü erkek böyle bir testle karşılaştığında kadının isteğini hemen yerine getirmek yerine örneğin " ben de senden bana içki ısmarlamanı isteyecektim" ya da " sana bir içki ısmarlarım ama bir koşulla...." Vs.diyebilir. Bu tür erkekler kadınların bu testlerini geçer ve onlara çekici gelirler. Tabiki tek test bu değil ve tabiki kadınlar bir tek bu teste göre hayat arkadaşı seçmezler. Ama bir erkeğin, kadının uyguladığı testlerden sadece birinden çakması bile onun testi uygulayan kadının sevgili adayı olma şansını kaybetmesine sebep olur.

 Rasih Bensan 28 Eylül 2013

 
Toplam blog
: 368
: 2280
Kayıt tarihi
: 05.05.12
 
 

BİLİM özellikle astronomi ve çeşitli konularda araştırmacı ve yazar Amatör fotoğrafçı, Ka..