Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

26 Mart '09

 
Kategori
Haber
 

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'ndan neden hala bir haber yok?

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'ndan neden hala bir haber yok?
 

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu/http://www.milliyetciler.de/img/Lider7.jpg


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun beraberinde 4 kişinin de binmiş olduğu helikopterin dün düşmesi ile ilgili haberleri almak ve son gelişmeleri öğrenme çabalarımız dünden bu güne hala bir adım ilerlemedi.. Çok yazık...

Dünkü haber başlıkların da BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’tan Yozgat’a giderken bindiği ve düşen helikopterden haber alınamadığını bildiriyordu.. Bugünkü haber başlıkları da yine BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kahramanmaraş’tan Yozgat’a giderken bindiği ve düşen helikopterden haber alınamadığını bildiriyor..

Düşünüyorum da ''yaşarken ki kuralımız önce insan emniyeti'' olmalı öyle değil mi? Kazadan sonra, ''112 Hızır Acil'' konuşmalarının üzerinden saatler geçti ve ertesi gün oldu hala ne kazazadelere ne de uçağın enkazına ulaşıldı.. Diyorum ki bizim milletimiz, kazalardan kazazede kurtarma çalışmalarını, hep Amerikan filimlerinde mi görecek?

Yine Amerika örnekli olacak ama 911 benzeri bir acil servisin ülkemizde olması çabası var da benim mi haberim yok? Bizde böyle bir kaza anında kazazedenin arayabileceği tek numara ''112 Hızır Acil Servis'' iyi ki de hızır acil servisimiz var..

Teknik bilgimin sıfır olduğunun altını çizerek, yine medyadan okuyup öğrendiğime göre, adı geçen helikopterde yer belirleme sinyal cihazının bulunmadığı.. Ve bu cihazın her helikopterde bulunması gerekiyor mu?
Eğer bu helikopterde sinyal cihazı yoksa Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü bu helikoptere nasıl uçuş izni vermiş?
Acaba sinyal cihazı vardı da havada mı arıza yaptı? Bütün bunların cevabını bakalım ne zaman alacağız?

Şimdilik yaptığımız tek şey, ettiğimiz dualar.. Helikopterde bulunan BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve adlarını bilmediğim diğer kardeşlerimizin bir an önce inşallah sağ salim kurtulmaları ve tez zamanda ailelerine kavuşmaları.. Haber almak için çırpınan yüreklere de Allah sabır versin..

Yaşarken ki ilk kuralımızın önce insan emniyeti olduğu günlerde buluşmak dileğimle..

''Melekler yüreğinizden öpsün''


http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/SonDakika.aspx?aType=SonDakika&ArticleID=1075430&Date=26.03.2009&b=Helikopterden gelen ses &KategoriID=12&ver=38

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..