Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Eylül '14

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

BCBG Max Azria 2015 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu

Bohem rüzgarının, pastelin en soft haline değdiği BCBG Max Azria 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu sizlerle...

BCBG Max Azria 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonunun ana teması olan bohem, pastel dokunuşlarla ve ipek kumaşlarla buluşunca, ortaya romantik ve oldukça feminen parçalardan oluşan bir koleksiyon çıkmıştı.

Koleksiyonun neredeyse tamamı, ipek kumaştan yapılmış bluzlardan, bol pantolonlardan, eteklerden ve elbiselerden oluşuyordu. Şal ve minik çiçek desenleri, ipek kumaşın akışkanlığının haricinde, koleksiyonu hareketlendiren diğer detaylardandı.

Derin V yakalar gögüs dekoltesine dikkat çekerken, kıyafetlerin tamamlayıcısı, kuşak görünümlü kumaş kemerler ise bel bölgesine vurgu yapıyordu. Omuzları öne çıkaran yaka kesimleri de ayrıca dikkat çekiciydi. Kimonoları andıran bluzlar, tulumlar, biker ceketler ve yelekler de koleksiyonun öne çıkan diğer parçalarıydı.

Nude tonlarında seçilmiş sandaletler ve parmak dekolteli bootieler, pastel tasarımlara harika uyum sağlarken, çanta tercihi olarak omuz çantalarının kullanılması dikkatlerden kaçmıyordu.

 

New York Moda Haftası'nda sunulan koleksiyona ait diğer görselleri görmek için "BCBG Max Azria 2015 ilkbahar-yaz koleksiyonu"na tıklayabilirsiniz.

Trendler ve stil önerileriyle ilgili yazılarımın devamına "Pimood"tan ulaşabilirsiniz.

 
Toplam blog
: 188
: 221
Kayıt tarihi
: 14.04.14
 
 

Ben Pınar. Yıldız Teknik Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümünü bitirdikten s..