Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

BDP kimlerin maşası?!..

BDP kimlerin maşası?!..
 

Yeni Asya---17.07.2011,pazar


Türkiye'de ne zaman güzel şeyler olmaya başlasa, önünü kesmek isteyenler devreye girer her zaman. Bu, demokasisini ve büyümesini tamamlayamamış devletlerin mâruz kaldıkları bir durum herhâlde. 

Ergenekon süreci ile başlayan; ''Temiz Toplum-Temiz Türkiye'' sürecinin, bâzı mihraklarca sulandırılıp, başarısız bırakılması ve akamete üğratılması için, herşeyin yapılmak istediği gün gibi ortada. 

Milletin pırıl pırıl OYLARI ile iktidara gelmiş olanları, hiç rahat bırakmamış olan bu karanlık güçler, güçsüz hükümetlere istediklerini yaptırarak; Bu Güzel Vatan üzerinde yıllarca kendi hesapları doğrultusunda faaliyetler yürüttükleri, gün gibi ortaya çıkmaya başlayınca, artık son kozlarını da oynamaya başldılar gâlibâ... 

Öylelerin kirli ve bulanık işlerine bizim aklımız hiç çalışmadı bu güne kadar. 

Ama El Hamd-u Lillah, Allah akıl, fikir vermiş, suyun bulanıklığını ve o suyu bulandırmak işteyenleri az-çok sezebiliyoruz çok şükür. 

Milletin tertemiz OYLARI ile gelmiş olanları, yıllardır, parmağının ucunda oynatarak; karanlık emellerine âlet edenlerin bu oyuncakları ellerinden alınınca, âdetâ deliye dönmüş gibiler!.. 

Şu an, son kozlarını oynadıkları ap-açık belli olan bu mihraklar, bulmuş oldukları gönüllü maşalarla, masum kürt halkı üzerinden emellerini gerçekleştirmek için, ellerindeki son kozu da sahneye sürmüş gözüküyorlar. 

Demokratik özerklik terânelerini; mâsum askerlerimize kurdukları pusularla, şehitlerimizin kanları üzerine kurmak isteyenlerin maşaları da; ''Biz artık ''istiyoruz'' demiyeceğiz; ''yaptık'', siz kabul edeceksiniz!..'' diyerek, bu milleti ve devleti kışkırtıp, kendi seviyelerine çekmek istemekteler. 

Bu Millet ve bu Devlet, bu tür tahrikleri yıllardır görmekte. 

Hükûmet'in ve Devlet'in teennî ile; bu tahriklerin ve kışkırtmaların da üstesinden gelerek, bu millet katmanlarının birbiri ile tekrardan kaynaşmasını sağlayacak olan çalışmalaına, hiç ara vermeden devam edeceğine gönülden inanıyorum. 

Daha bir hafta evvel, Üsküdar Mihrimah Sultan Camisi önünde tanıştığım, Diyarbakır Mekez'de oturduğunu söyleyen, İstanbul'da da oğlunun işyeri olan ve bir iş için İstanbul'a gelmiş olan bir kürt kardeşimle yaptığımız sohbette; 

-Bunlar birilerine hizmet ediyor resmen. Benim kardeşim de onlardan(BDP'den) dedi. 

-İyi ki sana da baskı yapmıyorlar?..dedim. 

-Bana diş geçiremiyorlar ki, geçireceklerine inansalar, beni de yıldıracaklar akılları sıra 

-Peki nasıl oluyor? Kardeşiniz BDP'li siz ise farklı düşünebiliyorsunuz?.. Halbuki Diyarbakır hep BDP'li ve PKK'yı destekliyormuş gibi gösteriliyor!.. dedim. 

-Alakası yok!.. Yâ Hu âbi!.. Kimisi para ile, kimisi korku vs. ile işte...dedi. 

İşte olay bu!.. 

Gazetelerden, Televizyonlardan göründüğü gibi değil herşey; gerçeğin kendisinden çok farklı gibi sanki... 

Devlet ve Hükümetimiz; oralara, bu maşalara kızıp, yapması gerekenleri yapmaktan aslâ geri durmamalı... 

Zâten onların istediği de bu değil mi?.. 

Sağlık ve Muhabbetle 

18.07.2011, pazartesi
Bektaş Azizoğlu
İSTANBUL
 

 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup,..