Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '12

 
Kategori
Siyaset
 

BDP milletvekillerinin dokunulmazlığı

BDP milletvekillerinin dokunulmazlığı
 

Bu kimin vekili


Yetmişbeş milyon Türk halkının gözleri önünde PKK lı teröristlerle sarmaş dolaş olan BDP li vekiller, bunu neden yapmışlardır acaba.

Milletvekiliklerini o teröristlerin estirdikleri teröre borçlu olduklarını gizlemeden çekinmeden beyan ettiklerine göre herşey açık ortada. Bu eylem ve söylemlerin hiçbir hukuki karşılığı yoksa benzer nedelerle hapislerde çürüyenlerin günahı nedir?

BDP li on milletvekilinin dokunulmazlığınin kaldırılması işte bu nedenle sayın Başbakan tarafından gündeme getirildi.

Daha sonra çeşitli yüz kızartıcı suçlardan da hakkında dosya bulunan diğer milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması bu pakte eklendi.

Özellikle CHP muhalefeti de bu durumu eleştirerek tüm milletvekillerinin dounulmazlıklarının "Kürsü dokunulmazlığı"hariç kaldırılmasını savunarak buna destek vermeyeceğini ifade etmektedir.

Tüm Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasını bir vatandaş olarak ben de isterim. Ancak, bu bahane edilerek ülkemizin birlik ve beraberliğine alenen kasteden vatan ve millet düşmanlarının acilen yargılanma önceliğini gözardı etmek kabul edilebilir bir mazeret olamaz.

Kürt halkının kendi özgür iradesiyle mi bu vekilleri seçmiştir.?Herkes de biliyor ki hayır. Büyük baskı ve tehditlerle kürt halkından oy alarak milletvekili seçildikleri, yani kendilerini seçtirdikleri ayan beyan bilinen bu sözde BDDP milletvekillerinin hükümete karşı yaptıkları her söylem ve eylemin bir şantaj olduğunu anlamayan mı var acaba?

Meclise gelmeyebileceklerini söylüyorlar. Bu bir tehdit değil midir? Peki gelmezseniz ne yapacaksınız?

Bu soruyu da kendilerine soran yok. BDP milletvekillerinin mecliste olmalırının bu ülkeye ne faydası var.? Bırakın kandiile gitmek isteyenler varsın gitsinler. Onların Kandildeki varlıkları meclisteki varlıklarından daha ehvendir.

Kafası Kandil'de bedeni mecliste milletvekili olabilir mi?

BDP ve PKK nın sınır tanımayan taleplerinin arkasında yatan hükümetin "Demokratik açılım"adı altındaki tavizkar görünen tutum ve davranışlarıdır.

Sağduyulu Kürt halkının bu oyunlara gelmeyeceğine yürekten inanmaktayım. Zira, onlar da artık bindikleri dalı kesmek gibi bir gafletin içine düşmeyecek kadar bilinçlenmişlerdir.

Bütün varlığını insan öldürmek, yakıp yıkmak ve böylece çevreye tehdit savurmaya dayandıran böyle bir cinayet örgütünü açıktan açığa destekleyen insanların meşruiyetini savunmaktan daha büyük bir çılgınlık olabalir mi?

BDP bugün bunu yapmıyor mu? BDP nin yaptıklarına siyaset denebilir mi?

Türk halkının gencecik biçkın gibi çocuklarını şehit eden bir örgütü destekleyen siyasi uzantılarına o şehidin annesi ve babasının ödediği vergilerle neden maaş ödesin?

Ben bir Türk vatandaşı olarak tüm milletvekillerinin ve öncelikle de BDP li vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılmasının zamanının çoktan gelip geçtiğine inanmaktayım.  

 
Toplam blog
: 72
: 525
Kayıt tarihi
: 20.07.08
 
 

Trabzon doğumluyum. Bir kamu kurumundan emekliyim, İktisat Fakültesi mezunuyum. İdeolojik saplant..