Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '11

 
Kategori
Güncel
 

BDP'nin yalan gerçekleri

BDP'nin yalan gerçekleri
 

ÇIRPINAN KANATLARIN ARKASINDAKİ YALANLAR


BDP kendine siyasi arenada ya yer aramaya ya da siyasi aremayı kendi yalanları için kullanmaya çalışıyor. BDP kendince belirledi ilkeleri yine kendince bazı gerçeklere dayandırmaya çalışıyor. 

Bu gerçekler aslında yalanlardan ibaret bunu bir tek kendi görmüyor. Bunda kendince çıkarları mı var. Aslında yalan olan gerçekleri gerçekleşse bu ülkede daha mı özgür olacaklar. Hayır.

Zaten özgürler. Bir Türk vatandaşıdırlar. Seçme, seçilme, devlet memuru olma vb. gibi bir çok haklara her vatandaş gibi onları da sahipler. Özel sektörde yer alabiliyorlar. Her türlü sosya hakları var. Özgürce düşüncelerini ifade ediyorlar.

Farkında değiller ama her canlı gibi özgürler ve rahatça sokakta yürüyebiliyorlar. Kimse onlara zenci demiyor. Kimse anlara köle muamelesi yapmıyor. Kimse onlara pis Türkler demiyor. Hatta Avrupada bizden daha itibarlılar.

İşte en önemli nokta. Avrupada bizden daha itibarlılar. Zİra onların amaçları doğrultusunda bir takım insanlar ülkede ve dışarıda bölücülük yapıyorlar. Doğdukları ve hatta atalarının canlarını verdikleri vatana hainlik ediyorlar. İşte bunları eksikti.

BDP nin yalan gerçeklerinin altında bu yatıyor aslında. İhanet. Kendilerine, soylarına ve vatan için kanı akmış şehit atalarına ihanetlerini gizlemek için bütün çabaları.

Doğu kalkınmıyormuş. Yatırım gelmiyormuş. Devlet oradaki insanları görmüyormuş. Çekin o pis ve hain ellerinizi oradan bakın nasıl kalkınıyor oraları. Çekin elinizi o silahlardan ve hain tuzaklardan nasıl yatırım geliyor oralara. Çekin korku dolu gölgenizi ordan insanlar nasıl huzurlu bir şekilde yaşıyor.

Cenneti cehenneme çevirmek için vazifelendirilen BDP özgürlük savaşçısı oldu. Ne özgürlükmüş var olan özgürlüğü açık cezaevine dönderdiler ve yok ettiler.

Gözü kararmış ve kana susamış vampirler gibi sağa sola saldırıyorlar. Masumları bu selin önüne katıp sürüklüyorlar. 

BDP ve onun kanatlarının çırpınışları sonlanınca yalanlar bir bir ortaya çıkacak. İşte o zaman millet olarak tükürüklerle boğacağız onları. Çünkü ülkeyi yalanlarla bölmeye çalışanlar için idam kalktı. Ama milletin tükürüğü onlara idamdan daha acı gelecek. Çünkü gidecekleri bir yer kalmayacak.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..