Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ocak '14

     
    Kategori
    Alışveriş - Moda
     

    Bebek Arabamızı Aldık: Graco Evo

    Bebek sahibi olacağımızdan beri alışveriş için gezdiğimiz mağazalarda hep arabalara bakıyordum. O kadar çok marka ve her markanın o kadar çok farklı modeli var ki, konu hakkında ne kadar çok araştırma yaparsanız o kadar çok kafanız karışıyor.


    Aslında biz bu yola ilk çıktığımızda sadece e-bebek'te satılan Nuna marka arabayı almayı düşünüyorduk. Ancak 2014 başındaki kur artışı ile birlikte firma bu arabyı ancak 2 ay sonra stoklarına getirebileceğini söyleyince biz de yeniden araştırmalara başladık.

    Evde internet başında yaptığımız araştırmalarda aklımız Graco Symbio modeline kaydı. Ancak netten alışveriş yapmak yerine peşin parayla Kemeraltı'na gidip deneyerek almayı tercih ettik. Uygun haftasonu geldi ve dün sabah soluğu Kemeraltı'nda aldık. Mağazaları gezerken Graco'nun Symbio modeli yerine yeni çıkan Evo modelini önerdiler ve tercihimizi bu modelden yana kullandık.
     


    Araç gerçekten çok içimize sindi. Herşeyden önce Graco Amerikan markası ve üretimi Luxembourg'da yapıyor. Ağırlık konusunda oldukça rekabetçi, sadece 6.5 kg. Katlanması çok pratik, bir kaç ufak hamleyle hemen bagaja kaldırabileceğiz. Renk tercihimizi kırmızıdan yana kullandık. Çocuklara yakışıyor diye düşünüyorum bu renk için... Travel sistem olarak tabi edilen bu modelde ana kucağı da mevcut.

    Ürünün kendi resmi sitesi de var, orada slogan olarak "time to hit the streets" ifadesi kullanılmış, gerçekten çok gaza getirici, bir an önce Okan dünyaya gelsin de yollara çıkalım istiyoruz.

    http://www.gracoevo.co.uk/
     


    Graco Evo Travel Sistem Bebek Arabasının Özellikleri

    Graco Evo bebek arabası bebeğinizin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz bir ürün. Bebek arabasının oturma bölümünü birkaç basit tıklama ile yerinden çıkarabilir, tamamen tersine çevirerek bebeğinizi kendinize doğru döndürebilirsiniz. İsterseniz bu haliyle de sırt desteği tam yatabilir. Bebeğinizin konforu için sırt desteği 3 kademede ayarlanabilir ve tam yatabilir. Graco Evo bebeğinize 5 noktalı emniyet kemeri ile maksimum güvenlik sunar. Freni arka tekerleğinde ve ayağınızla kolayca açıp kapatabilirsiniz. Evo bebeğinizin ellerini dayayarak keyifle dünyayı seyretmesi için ön bara sahiptir. Hem de arabanızı kapatmanız için ön barını çıkartmanıza gerek yoktur. Rahat ve kolay katlanır. İtme sapının ortasındaki tuşlar yardımıyla tek elle katlanır ve rahatca taşımanız için katlandığında kendi otomatik olarak kilitlenir.

    Graco Evo bebek arabası aynı sınıfdaki benzer bebek arabalarının aksine bebeğinizin oturma yeri bebek arabasına takılı olduğu halde dahi katlanabilir. Alışveriş sepeti arabanızın altında mükemmel büyüklükte ve rahatça eşya koyabileceğiniz kolay ulaşılabilir şekildedir. Ön tekerlekleri rahat manevra için kendi etrafında 360 derece dönebilir. İstediğinizde kilitleyerek arabanızı daha rahat bir şekilde dümdüz sürebilirsiniz. Evo’nuzla birlikte sunulan ana kucağı aparatı Junior Baby ana kucağı ile bebeğinizin size daha yakın seyretmesini sağlar. Junior Baby ana kucağı güvenlik için yan desteklere ve bebeğinizi güzelce saran 3 noktalı kemere sahiptir. Graco Junior Baby ana kucağı her tür otomobilde emniyet kemeri ile sabitlenmek suretiyle ve yönü arkaya bakar şekilde güvenlik koltuğu olarak kullanılabilir. Arzu ederseniz ayrıca satın alabileceğiniz baza ile ana kucağınızı otomobilinize daha rahat ve güvenli bir şekilde yerleştirebilirsiniz.

    Graco Evo Travel Sistem Bebek Arabası koli içeriği; evo bebek arabası, ana kucağı aparatı, diz örtüsü, yağmurluk ve junior baby ana kucağıdır.

     
    Toplam blog
    : 1
    : 3802
    Kayıt tarihi
    : 25.01.14
     
     

    İlk kez baba olacak heyecanlı bir adamın hislerini ve düşünceleri paylaştığı bir defteri okumak ü..