Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Beyhan BiÇKİN KOZANOGLU

http://blog.milliyet.com.tr/turk35

10 Haziran '07

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Bedduamdır...

Bedduamdır...
 

O MAYINI DÖŞEYENE AÇIK MEKTUBUMDUR,

Sen hiç bakmaya bile kıyamadığın evladını kaybetme acısı yaşadın mı?

ya tanımaya bile fırsat bulamadığın, doyamadığın babanı kaybetme acısı yaşadın mı?

ya kokusuna hasret olduğun sevdiğini yitirme acısı yaşadın mı?

Hayır diyorsun değil mi? Zaten bunları yaşamak için önce insan olmak lazım. Sen insan bile olamazsın. Değil mi ki erkek gibi dövüşmek yerine kalleşce döienen mayınların arkasına saklanıyorsun, sana hiç bir sıfat yakıştıramıyorum. Hayvanlar bile tehlikede değillerse can almazlar bu yüzden onlara da haksızlık etmek istemiyorum.

Peki gece yatınca uyuyabiliyor musun?

Doğru haklısın neden uyuya mayacaksın ki? Bunun için vicdanın olması lazım, vicdan da insanlara ait bir değer. Sende de bu değerin olması beklenemez. Çünkü sen insan değilsin olamazsın da. O zaman ben insan olmaktan utanırım.

Eğer karıncanın beyni kadar beynin olsa maşa olmak yerine insan olmayı seçer, kalleşçe arkadan vurmak yerine insanca dövüşürdün.

Seni maşa niyetine kullananlar hayatlarını yaşarken sen sürüngenler gibi yaşamayı seçmekle zaten kafanın içinde hiç bir şeyin olamadığını ispatlıyorsun. Yok eğer yanlış düşünüyorsam, kafanın içinde beynin varsa o zaman bırak kalleşce vurmayı insan gibi teslim ol.

Teslim olmayanlar, bunlara öyle yada böyle yardım ve yataklık edenler DİLERİM ALLAHTAN SİZ DE 5 PARA ETMEYEN CİĞERİNİZİ YAKAN ACILAR ÇEKİN, SİZİ DOĞURMAZ OLASICA ANALARINIZ DA EVLAT ACISIYLA KIVRANSIN. EVLADINIZ VARSA SİZE DOYAMASIN Kİ BELKİ O AKLINI KULLANIR DA İNSAN OLMA YOLUNU SEÇER.

ALLAH BİLE SİZİ DEFTERİNDEN SİLMİŞ Kİ EDİLEN BUNCA BEDDUA TUTMUYOR O ELLERİNİZ AYAKLARINIZ HALA BÜZÜLMÜYOR. DİLERİM ALLAHTAN O MAYINLARI DÖŞEYEN ELLERİNİZ ÖYLE BÜZÜLSÜN Kİ DAMLA SUYA HASRET KALIP CİĞERLERİNİZ KAVRULARAK CAN VERİN.

BİRİLERİNİN DEDİĞİ GİBİ SÖZDE DEĞİL BİZ YILMADIK, YILMAYIZ. BİZ BİR ÖLÜR BİN DİRİLİRİZ AMA SİZİN GİBİ MAŞALAR BİR GÜN KAÇACAK DELİK BULAMAYINCA, SİZİ TUTAN ELLERLE BİRLİKTE KIRILACAKSINIZ, BU BUGÜN DEĞİLSE YARIN GERÇEKLEŞECEK. BUNU BİLEREK UYUYUN EĞER UYUYABİLİYORSANIZ KORKUNUZDAN......

HAYATINIZDA BİR KERE OLSUN ERKEK OLMAYI DENEYİN, BİR KERE OLSUN KALLEŞLİK ETMEK YERİNE ERKEK GİBİ SAVAŞMAYI DENEYİN, BAKALIM O ZAMAN DA YERDE YATAN BİZİM YİĞİTLERİMİZ Mİ OLACAK YOKSA SİZİN LEŞLERİNİZ Mİ?

 
Toplam blog
: 124
: 1137
Kayıt tarihi
: 24.08.06
 
 

Danimarkada yaşayan bir İzmir'liyim. Hiç de sanıldığı gibi yurtdışında olduğum için milliyetçi değil..