Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Haziran '11

 
Kategori
Sinema
 

Bekarlığa veda partisinin suyu çıkarsa: Hangover II'de gülmekten karnınız ağrıyacak!

Bekarlığa veda partisinin suyu çıkarsa: Hangover II'de gülmekten karnınız ağrıyacak!
 

Filmin Afişi


15 yaşından büyük, komedi film izleyicilerini cinsel içerikli sahneler ve bol kahkaha bekliyor. Yönetmenliğini Todd Phillips'in yaptığı Felekten Bir Gece Daha olarak Türkçeye çevrilen filmde Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) ve Alan (Zach Galifianakis) Hangover 1'de izlediğimiz Las Vegas'taki çılgın maceralarından sonra bu kez Tayland'da biraraya geliyor.

İlk film Felekten Bir Gece (Hangover, 2009)'de sarhoş oldukları bekarlığa veda partisinin sabahında odalarında bir kaplan, tavuklar ve dolapta ağlayan altı aylık bir bebek ile uyanmış, gece ne olduğunu hatırlayamamakla birlikte damadını da hiçbir yerde bulamamışlardı.

Felekten Bir Gece Daha (Hangover, Part II, 2011)'da ise istemsiz başlayan ilaçlı-içkili bir bekarlığa veda partisi gecesinin sabahında önceki geceye dair hiçbir şey hatırlamayan üçlümüz Bangkok'un izbe bir dairesinde kot ceketli bir maymun, gay bir uluslararası suçlu ve suyun içine konmuş bir adet kopuk parmakla uyanırlar. Üstelik kopuk parmağın sahibi, Stu'nun bekarlığa veda partisinde yanlarında bulunan 17 yaşındaki Harvardlı kayınço kayıptır.

Filmde Alan karakterini canlandıran Zach Galifianakis muhteşem. Türkiye'de 3 Haziran'da gösterime giren film boyunca karnınızı tutarak güleceksiniz, özellikle gençler bayılacak!

 
Toplam blog
: 132
: 3374
Kayıt tarihi
: 09.08.06
 
 

Odtü mezunu; edebiyat ve sinema düşkünü biriyim. AFSAD’ta fotoğraf, Sinematek’te film yapımı üzer..