Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Haziran '14

 
Kategori
Kişisel Gelişim
 

Beklemeyeceğiniz günler

Beklemeyeceğiniz günler
 

Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle.


İçinde bulunduğumuz üçüncü boyutta durmasına engel olamayacağımız zaman o kadar kıymetli olmasına rağmen kaçımız gerçekten gereken önemi veriyoruz zamanımızı nasıl geçirdiğimize. Zaman geçirmek demek hayatı geçirmek demek. Zaman geçerken en önemli şey mutlu olmak değil mi, her şeyi mutlu olmak adına yapmıyor muyuz? İşte an’da yaşamanın önemi burada kendini gösteriyor. An’da kalabildiğinizde zaten mutlusunuzdur. Geçmiş bitmiştir, gelecek zaten henüz yoktur, sadec o an vardır. Geçmişi bırakabilsek de geleceği bırakmak bazen çok daha zor oluyor. Sürekli bir şeyleri beklemekle geçiyor ömür. Beklemekle tüketilmiş yaşanmamış ömürler..

Beklemekle ilgili bir  yazı ile beklemeyeceğiniz günler dilerim hepinize…

“Zaman geçsin diye bekle, zamanı gelsin diye bekle. Anlatmak için bekle, anlaşılmak için bekle. Bulmak için bekle, bulunmak için bekle, buluşmak için bekle. Başlasın diye bekle, bitsin diye bekle. Sabahı bekle, geceyi bekle, baharı bekle, yazı bekle, yarını bekle, yeni yılı bekle. Daha iyisi için bekle, daha yenisini bekle. Sabırdan bekle, çaresizlikten bekle, panikle bekle, vazgeçerken bekle. Plan yap bekle, hayal kur bekle. Değişsin diye bekle, dönüşsün diye bekle. Bir bekle, iki bekle.

Hayat geçsin önünden geçip gitsin, sen bekle.

Icarus”

 

Esra Eray 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışmanı & Şifa Terapisti & Telkin Terapisti & Sembol İletişim Uzmanı & İnsan Kaynakları Uzmanı

hayatrehberleri@gmail.com 

İşiniz su gibi rast gitsin, yolunuz su gibi aksın, hayatınız su gibi ferah olsun, ışığınız bol olsun

 

 
Toplam blog
: 78
: 839
Kayıt tarihi
: 19.03.13
 
 

Spiritüel Yaşam Koçu & Nefes Koçu & Reiki Grand Master/Teacher & Akaşa & Kişisel Gelişim Danışman..