Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Temmuz '11

 
Kategori
Güncel
 

Beklemeyin: Ne panpiş ne şike

Beklemeyin! Ne Hilal Cebeci ve panpişleri, ne de Aziz Yıldırım ve şike operasyonu hakkında blog yazacağım. Çünkü bu iki konu ilgi ve bilgi alanım dışında. 

Bu demek değildir ki, hep ille de ciddi konular hakkında yazı yazarım. Tabii magazin de yazarım. Demet Akalın’la ilgili de yazarım, Ayşe Özyılmazel hakkında da, Nihat Doğan hakkında da. Ama bir yere kadar. Konu olarak yazılmayı hak eden ve bilgim olan her şey hakkında yazmaya hazırım. Erkekler çıplak kadınlara bu kadar meraklı olduğu ve değerli kadınlara yeterince değer vermediği sürece daha çok Hilal Cebeci’ler çıkar. Böyle erkekler hakkında daha ağır konuşacaktım ama kalsın. Dedim ya, kadın olmak zor zanaat! Zaten spor bilgim de sıfır. 

Şike tartışmalarına da şaşırmadım. Türkiye'de herşey olur. Galatasaray’ı ailem tuttuğu için formalite icabı tutarım. Ligde kaçıncı olduğunu bile bilmem. Bu sene ilk üçte değillermiş galiba. Öyleyse şikeden aklandılar şimdiden : ))) Keşke halkımız şike olayına gösterdiği duyarlılığı siyasi, ekonomik olaylar için de gösterse... PKK’ya karşı dev yürüyüşler düzenlenseler… Keşke yemin krizinin sona ermesi için, halkımız bilinçli protesto eylemlerine girişseydi. Olsun, Balbay, Haberal, nice gazeteciler, düşük ve yüksek rütbeli askerler tutuklanırken, ama hala çoğunun cezası belli değilken, seçilmiş milletvekilleri parlamentoya giremezken halkım uyuyordu. Deniz Feneri yolsuzluğunda da kimsenin sesi çıkmadı. Nasılsa giden bizim paramız değildi!!! Fenerbahçe’nin şike olayı ortaya çıkınca birden ‘öfkeli taraftar’ kendisine haksızlık yapıldığını düşündü. Sanki paraları çalındı. Sanki hakları yendi. Hemen protestoya sokağa döküldüler. Böyle devam edin! Çok bile yazdım! Apolitik insanlar daha çok uyur, hükümetten daha çok kazık yer. Futbol, Fiesta, Fest (Futbol, Şekerleme, Eğlence), önemli bir olay olup halk uyanana kadar devletin halkı kuzu kuzu yönetmesi için her daim ideal üçlüdür. Bu üçlüye Seks ve benzer öğeler de eklenebilir. İyi Uykular ve Eğlenceler!!!! 

 
Toplam blog
: 111
: 670
Kayıt tarihi
: 01.02.11
 
 

ODTÜ Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği mezunuyum. İlgi alanlarım edebiyat, sinema, tiyatro, TV..