Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Beklenilen...

Beklenilen...
 

Yapayalnız bir köşede yaşlandı . Elinde kalan birkaç resimle avundu. Hep onu bekledi. Yıllar önce giderken döneceğim demişti de hep bekledi yollarını. Sevmedi bir başkasına bakmadı bile. Hani aşkdı ya bu ölümsüz denilen, öyleydi işte yüreği kocamandı ama sadece ona aitti bir ömür boyu. Beklemek, özlemek de güzeldi . Gelmesede o.

Çok sevdi , ona ömrünü verecek kadar çok. Her akşam işten geldiğinde geçer o en güzel köşesine gözleri uykudan ağırlaşıpta göz kapakları düşene kadar onu seyrederdi. Hayallerinde hep en güzel haliyle yaşatırdı. Aramadı bir kere bile. Duydu çok sonraları evlendiğini. Ama mutlu değildi sevdiği. Haberini aldı da beklesin beni , bir gün mutlaka geleceğim diye. Tek bir sözdü işte. Beklemek , onun yollarını gözlemek ne de güzeldi. Seviliyordu ya. Bu herşeye değerdi. Değersiz bildiği bir ömüre bile.

Ne telefonunu değiştirdi, ne de evini. Korktu ya ararda bulamazsa diye. İşten hep koşa koşa gelirdi kapıda onu bulurum diye. Hep bir ümit gelecekti , o söz vermişti. Tam 21 yıl geçti. Artık bedeni yorgun, bitkni. Elindeki resimler sarardı, hafızası artık oyunlar oynar oldu ona. Hatırlamaz oldu birçok şeyi. Ama birtek onu unutmadı. O en güzel haliyle sevdiği, işte birtek o zihninde .Resimler sararmış ne çıkar. Hayalindeki aşkı hep aynı güzellikte.

Bu günlerde çok hasta . Bitmedi gitti bu öksürükler. Yemek yemek bile işkence. Yerinden kalkamaz halde. Ama bahar geldi. En güzel en sevdiği mevsim. İçi bir hoş bu günlerde. Kalbi çarpıyor bir başka. Kalbi çıkacak gibi. Biliyor o çok yakında , geliyor. Bugün güneş ne de güzel doğdu. Kalbi çok hızlı atıyor. Ama bu karanlık neden heryer karardı. Hani güneş , hani bahar. Bir anda oldu işte. Ömür bitti onu beklerken. Son nefeste gözlerini kapatırken, bir el dokundu ellerine. onun, sevdiğinin elleriydi.

Son sözü oldu, hoş geldin gülüm, hoş geldin ölüm...

 
Toplam blog
: 70
: 753
Kayıt tarihi
: 18.10.07
 
 

.... ..