Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Beklentiler

Beklentiler
 

Beklentilerin bir başka yaza ertelenmesi, bir başka vakitlere yönelmesi herkesin hayatında olağan durumlardır. Yaşamın içinde çalıştığımız meslekler, bunların yıllar içindeki çabaları ile gelen başarılarımız bazen gizli kalmış olabilir. Bazen sert esen rüzgarlar vardır. Bu rüzgarlerda yola devam edenler, etmeyenler, bekletilenler, bekleyenler vardır. Her durumda, gözde olanlar vardır, her zamana uyanlar. 

Vapurla yolculuk ettiniz mi? Vapurun gaçtiği yerlerde denizlerin köpüklerini görmüşsünüzdür. Vapurun suları yara yara gidişini, etrafa yaydığı köpükleri hepimiz biliriz. Kaldırımlarda da asfaltlardan geçen arabaları görürüz öylece yolun üstünden geçen giden. 

Dağlara bakınca yalçın, yüce dağlar ne görkemlidir. Ama zamanla aşınır ufalanır toprak olur. Sonra saban yarar geçer bu toprakları. Yumuşak dokuları oluşturunca uzerinde oynamak ve dağıtmak kolaylaşır. Yukarılara tırmanmak zor ve meşakkatli olur. Zorlanmak olması gerekendir. Ayrıca disiplin sabır ve çalışma ilave edilmelidir. Tırmandığınız noktalarda durmak, düşmemek çok daha önemli tabi olarak... 

 
Toplam blog
: 259
: 442
Kayıt tarihi
: 23.04.09
 
 

Merhaba ben Manolya. Edirne doğumluyum. Eğitim'e hizmet ediyorum ve bu yolun gönüllüsüyüm.Şiir yazma..