Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '12

 
Kategori
Haber
 

Beklentilerimizi hep yüksek tuttururlar sadece felaketlerde aşarlar

Beklentilerimizi hep yüksek tuttururlar sadece felaketlerde aşarlar
 

Yaz günü yağan yağmuru bile suçlayan yöneticilerin olduğu bir ülke bizimki. Hiçbir zaman mesuliyeti üzerine almayan iyi işler benim kötü işler benim dışımda herkesin diyenlerden.

Kışın yağan yağmur içinde beklediğimizden fazla yağış geldi yazın yağan içinde beklediğimizden fazla geldi, bahanesi hep aynı olanlardan. Beklentilerini bir türlü anlamış değilim. Ama umarım bu Samsun olayı son olur.

Aslında bizim beklentilerimizi söylemlerle hep yüksek tutarlar. Spor da siyasette günlük olaylarda her şey abartılarak anlatılır bir tek yağmurda karda ya da olumsuz durumlarda beklentiler aşılabilir ama.

Bundan birkaç yıl önce İstabul’daki felaket daha unutulmadı. Evleri arabaları fabrikalarda üretilen eşyaları dahi sürükleyen araç içlerinde boğulan insanların olduğu felaket nedeni belliydi dere yatağındaki evler yanlış kentleşme. Hiç mi ders almayı bilmez insanlar bu kadar mı ben bilirimci olur yazık.

İlçenin her yerine yağmur yağıyor. Ama felaketin olduğu ölümlerin yaşandığı yer sadece toki konutlarıyken bir de çıkıp bizim bir hatamız yok demeleri insanları beklide asıl çıldırtan vay halimize dedirtendir.

Her şey oldu bittiye geliveriyor zamanla unutuluyor ya da unutturuluyor. Ders falan da alınacağını sanmam mevsim dönüyor kış yaklaşıyor bu kötü manzaraları bakalım tekrar ne zaman göreceğiz

 
Toplam blog
: 9
: 640
Kayıt tarihi
: 18.12.11
 
 

İşletme mezunuyum hala öğrenciyim tarih, siyaset, gökyüzü ve uzay meraklısıyım. Hiçbirşeyin görün..