Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İlkokul'u Düzce'nin Gölyaka İlçesi, Açmaköy'ünde bitirdikten sonra, Ortaokul'u Gölyaka'da okuyup, Lise'yi de Düzce Lisesi'nde bitirdim.Üç sefer üniversite kazanmış olmama rağmen, her seferinde değişik sebeplerle kayıt yaptıramadım!...Babam da fotoğrafçı olduğu için, 10 yaşımdan beri fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. ''Ortaokulu..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Vekilimiz Hakan Şükür

Hilmi Bey; gülümsettiniz beni:))...Sizin aksinize Hakan'ı beğenirim ben. Efendiliğini falan seveim...Ama bu gaflaırı iyi yakalamışsınız. Sizi tebrik ederim. Fakat o da ısınacak yavaş yavaş siyasete. Isınmadan spor Bakanı yapılırsa eğer, ne olacak, çok zor değil ya, gazeteciler Bakanlık icraatları ile alakalı bilgi almak istediklerinde; ''Açar telefonu büyüklerine, ne söylemesi gerektiğini sorar-öğenir, patlatır cevabı(!)''. Bu memleket; ''cümleleri arasına reklam almayı bile düşündürecek'' espriler yapılmasına sebep olan Başbakanlar'a, Bitmek tükenmek bilmeyen gafları nedeni ile ne esprilere konu olmuş Başbakanlar'a bile katlandı da, O'na mı katlanamıyacak? Ne olacak canım?!..Gazeteciler de 1-2 dakika bekleyiverirler...Bu espri de benden olsun(!)...Sağlık ve Muhabbetle...(bektas_azizoglu@hotmail.com)

28 Haziran 2011 01:01
2011 not defteri-97

Yazdıklarının hepsi, Türkiye şartlarında her zaman mümkün kardeşim. Hele hele Sayın Demirel'in, bitmek tükenmek bilmeyen; ''siyasete müdahele, mütemâdiyen gündemde kalma ve gündemi belirleme arzuları'' ile ETÖ'nün, yıllardır bu Millet üzerindeki ''ŞEKİLLENDİRME'' faaliyetleri birlikte hesap edildiğinde, Sayın Tevfik Diker'e atf'en yazdıklarınızın, hepsinin; her ne kadar bir ''Komlo Teorisi'' görünümü olsa da, tahakkuk etme ihtimali her zaman mümkün...Sağlık ve Muhabbetle...Bektaş Azizoğlu

11 Mayıs 2011 19:15
Galatasaray atar mı yatar mı?

Ne atar, ne yatar, Belli ki bu sene kokar, Bu gidişle de sınıfta çakar, Galatasaraylılar da, şaşkın şaşkın bakar... Ne yapalım!..Bu sene vaziyet böyle! Sene'ye, bekleyip göreceğiz, kükreyebilecek duruma gelebilecek mi bakalım...Muhabbetle...(bektas_azizoglu@hotmail.com)

10 Nisan 2011 01:45
 
Toplam blog
: 344
: 580
Kayıt tarihi
: 24.11.07
 
 
 
 

 
  • Ramazan Mânileri [30]
  • İnançlar [26]
  • Dünya [16]
  • Siyaset [15]
  • İnsan Hayatı [14]