Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Kasım '16

 
Kategori
Güncel
 

Belçika, sömürge ve PKK birlikteliği

Belçika, sömürge ve PKK birlikteliği
 

Belçika, Sömürge ve PKK Birlikteliği

Belçika dünyanın küçük bir ülkesi ama yaptıkları dünyanın büyük işleri maalesef.

Daha düne kadar Afrika’da sömürmedik ülke koymayan Belçikalılar, sözde özgürlük adı alında PKK’ya her türlü desteği veriyor.

PKK dediğimiz yapıyı maalesef Türkiye’den Avrupa’ya gitmiş Kürtler oluşturuyor. Dolayısıyla avrupa’ya giden kürtler hemen PKK çatısı altına giriveriyor ve hayatlarını ona göre şekillendiriyorlar.

Avrupa’ya giden Türkler ise, ülkenin neresinden gitmişlerse avrupa’nın ortasında ülkemizdeki gitmeden önceki geleneklerine ve göreneklerine göre yaşayıp gidiyorlar. Gittikleri ülkenin en kötü ve pis işlerini yapıyorlar, gittikleri ülkenin dilini öğrenmiyorlar ve hatta gerçek Türkçe’yi bile konuşmadan 60 yıllarda babalarından öğrendikleri gurbetçi dili şeklinde bir dil kullanıyorlar. Dolayısıyla avrupa’da 3 düşünce ve siyasi görüş hakim gurbetçiler arasında. Birincisi giden kürtler PKK’lı oluveriyor. Giden Kürtlerin bir grubu Ülkücü, Milliyetçi oluveriyor. Bir grup ise siyasal ve aşırı İslamcı olup vatandaştan yardım adı altında her türlü para toplama işini yapıp köşeyi dönüyorlar.

PKK’lı olanlar Belçika hükümeti gibi birçok yerde aktif faaliyet gösterirken, Milliyetçi olanlar sadece Mercedes arabalarına 3 hilali temsilen CCC plakası alıyorlar. Başka da hiçbir faaliyet yapmıyorlar. Dolayısıyla da Belçika’da sürekli olarak PKK çadırları, PKK bayrakları görüyoruz. Türk bayrağı görmüyoruz. Çünkü Avrupalı Türkler kendilerini göstermiyorlar, birlik olmuyorlar, okumuyorlar. Belçika gibi ülkelerin meclisinde aktif görev almıyorlar, Alanlarda Almanya’da olduğu gibi Türkler Ermenileri Öldürdü diye meclise önerge veriyor.

Dolayısıyla Türk’ün Türk’ten başka dostu yoktur ama Avrupa’da her Türk kendi bacağından asılır sözü geçerli. Sesi soluğu çıkmayan markette temizlikçi ya da sıhhi tesisatçı olarak yaşamlarını kıt kanaat geçiren bir Avrupalı Türk Portresi çıkıyor karşımıza.

Ondan sonra da Belçika’da niçin PKK çadır kuruyor ?

Kardeşim sen de karşısına Türk çadırı kur ? Yakarlarsa yine kur, tekrar kur

Yeter ki mücadele et. Mücadele sadece silahla olmaz, okumuş Avrupalı gurbetçilerimiz olmalı ki, güçlü istihbaratçılarımız olmalı ki, gündüz PKK çadırı kuranların nerede yaşadıklarını kiminle yiyip içtiklerini bilmeli, resimlemeli, kayıt altına almalı, sonra da çıkıp boş boş kızacağına belgeleri önüne koyup göstermeli Belçika sömürge cumhuriyetinin neler yaptığını. 

 
Toplam blog
: 537
: 1884
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Gündemi ve olayları yakından takip etmeye çalışıyorum. Sinema, kitaplar, spor, doğa, siyaset, miz..