Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Temmuz '13

 
Kategori
Güncel
 

Belediyespor voleybol da iddialı

Belediyespor voleybol da iddialı
 

Belediyespor voleybol da iddialı


Beykoz İlçesinde voleybol branşı ile liglere katılan Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübü, bu sezon ilk kez katılacağı A Takım düzeyinde transferlerine devam ediyor…

En son 3 yetenekli ismi daha kadrosuna dahil eden lacivert-beyazlı ekip 1 Ağustos’tan itibaren bazı yaş gruplarında antrenman programlarına başlıyor.

Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Voleybol Takımlar Baş antrenörü Bektaş Durmaz takım olarak gelinen noktayı içeren açıklamalarda bulundu;
“Geçtiğimiz sezona göre 2013-14 sezonuna her yaş kategorisinde katılmayı düşünüyoruz. İlçede voleybol sporunun yeniden üst seviyeye taşınabilmesi için ciddi bir çalışma başlattık. Gerçekleştirdiğimiz Voleybol Okulu ile geleceğe dönük çok sağlam bir yapılaşmaya da gittik. Uzun vadeli bir çalışma başlattık, bunun meyvelerin hem kulübümüz hem de Beykoz Voleybolu olarak fazlası ile alacağımızı söylemek isterim. Bütün yaş kategorilerinde liglere girme düşüncemiz, her aşamada tecrübe kazanıp bir üst yaş grubuna çakılmasını da beraberinde getireceğinden fayda sağlayacaktır” diye konuştu.

“Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Bayanlar –A-takımını oluşturma çalışmalarımız devam etmekte. Belirli günlerde antrenmanlarımız ise başladı. Çok kaliteli bir kadro oluşturmaktayız. Amacımız Deplasmanlı Bölgesel Ligden bir üst lige yani TVF Kadınlar Voleybol 3.Ligine çıkabilmek. Şu anda ye alacağımız lig ile ilgili bir isim, statü değişimi de konuşulmakta. Biz kurduğumuz kadro ile Voleybol camiasına ayrı bir hava, renk katacağımız düşüncesindeyiz. Kurmakta olduğumuz kadrodaki oyunculara bakıldığında gerçekten de çok yetenekli ve de tecrübeli isimleri görmek mümkün. İşte tecrübeli isimler ile genç yetenekleri aynı amaç doğrultusunda bütünleştirip, tam bir takım ruhu ile lige katılım sağlayacağız. Kulüp Başkanımız Sayın Muharrem Kaşıtoğlu’nun kadro oluşturulmasında bize verdiği tam desteği, başarılı olup bir üst lige çıkarak anlamlı kılacağımıza eminiz” şeklinde konuşan Durmaz, antrenman programlarının resmi olarak ise 1 Eylül tarihinde tam randımanlı olarak başlayacağını açıkladı. Beykoz Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nün A Takıma yaptığı son transferlerin tanıtımına gelince;

TUĞÇE KABUL:
1.84 Boyundaki oyuncu İbrahim Turhan İÖO Spor Kulübünden kulübümüze dahil oldu. Daha önce Yeniköy İhtisas ve Koç İÖO Spor Kulüplerinde de forma giyen voleybolcu orta oyuncusu olarak görev yapacak.

BURCU TOPTAŞ:
1.76 Boyunda olan Burcu Toptaş 1982 doğumlu bir sporcu. En son TVF Kadınlar 2.Lig ekiplerinden Ataşehir Belediyespor Takımından transfer edildi ve Pasör Mevkiinde görev yapmakta. Eczacıbaşı, Galatasaray, İzmit Kağıstpor takımlarında da forma giyen tecrübeli isim takıma güç katacak bir isim.

NİHAL YILMAZ:
Beykoz Belediyesi Gençlik Spor Kulübünün kadrosuna yeni dahil ettiği isimlerden birisi Koç İÖO Spor Kulübünden gelen Nihal Yılmaz idi. 1.84 Boyundaki genç oyuncu Smaçör Mevkiinde görev yapıyor ve daha önce Yeniköy İhtisas Spor Kulübünde de forma giydi. TVF Voleybol Kadınlar 3.Ligi ekiplerinden Koç İÖO Spor Kulübünde başarılı oyunu ile dikkatleri çekmesini bilmişti.

BEYKOZ BELEDİYESİ GSK-MEDYA/İLETİŞİM
Facebook: Beykoz Belediyespor
Twitter: Beykoz Belediyespor

www.dostbeykoz.com

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..