Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '19

 
Kategori
Siyaset
 

Belki de Seçimler Hep Böyleydi

Artık bu çağda, bu kadar bilinçlendikten ve bilim teknoloji bu kadar ilerlemişken en son yerel seçimde yapıldığı(olduğu) iddia edilen eksiklik, yanlışlık ve usulsüzlükler malum.

E bu durumda bu seçimde böyleyse bundan önce yapılan seçimlerde kim bilir neler oldu. Eksik yanlış bir yana kasıtlı yapıldıysa belki sadece bu seçimde yapılmıştır, kasıtlı yapıldıysa…

Bilmiyoruz, öyle deniyor…

Hem olmuş bitmiş kurcalamayalım…

Aradaki fark bu kadar küçük ve AKP’nin İstanbul hırsı olmasa seçimlerimiz tertemizdi. Sadece istanbul seçimleri yenilenmedi gelmiş geçmiş tüm seçimlere şaibe girdi.

Kim kazanırsa kazansın o da farklı kazansın ki şaibe aramayalım.

Kasıt diyoruz, usulsüzlük hatta organize diyoruz da hani bunlar olmasa bile dünyanın hatası yanlışı olmuş, defalarca seçim görevi yapmış birisi olarak burada özensizliğin kasıt kadar önemli olduğunu düşünüyorum.

Geçmişte böyle kritik kaybedilen seçimler var mıydı bilmiyorum. Eğer varsa ortada kasıt olmasa bile kaybedene çok ciddi haksızlık olmuş olur.

Yani bu iş böyle çocuk oyuncağı gibi yapılmaz, ne demek binlerce oy yanlış kullanılmış. 100 küsur oyu varmış 1 yazıldığı iddia ediliyor. Ben bunu sorarım kusura bakmayacak böyle bir şey olabilir mi?

Şu kazandı bu kazandı meselesinde değilim kim kazanırsa kazansın, demokrasi ayıbı resmen. Hata ise okuma yazma bilmeyen birini mi oturttunuz? Kasıtsa ortaya çıksın. Sonucu etkilemiyormuş, bana ne sonuçtan; benim vicdanımı etkiliyor!

 

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..