Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Nisan '13

 
Kategori
TV Programları
 

Ben Bilmem Eşim Bilir, Karşıyaka, Fenerbahçe, Galatasaray

Ben Bilmem Eşim Bilir, Karşıyaka, Fenerbahçe, Galatasaray
 

Ben bilmem esim bilir


Karşıyaka Basketbol Takımı, çok acı verecek şekilde bir maç kaybetti. Maç başından sonuna kadar önde götürdüğü maçı 1 sayı farkla kaybetti. Kendi tarihinin en büyük başarısını elde edeceği FIBA Euro Challenge Cup Final gecesinde akıllara zarar bir yenilgi aldı. Evimizde ki herkes maç bittikten sonra yıkıldı… 10 dakika kimse kimseyle konuşamadı. Soğuk duş buna denir.

Misafir olarak evimizde bulunan Hasan ağabeyim Fenerbahçeli… Fener’in yenmesini, Galatasaray’ın yenilmesini istiyor, aksi taktirde GS şampiyon olacak; ama daha ilk dakikalarda Kayseri bir gol attı ve Fener’e karşı 1-0 öne geçti. Evde bir soğuk hava dalgası daha…

Maçlar bitti. Hem GS Antep’de Antep’I 1-0 yendi. Hem de Fenerbahçe Kayseri’yi 2-1 yendi. Ve GS şampiyonluğunu ilan etti. Karşıyaka‘da kupayı zaten kaybedip 2. oldu. Gerçekten spor açısından bizim evde tam bir kabus.

Zap yaparken “Ben bilmem eşim bilir” programına kaldık.. Hakikaten o atmosferi bozacak tek çareymiş. İlker Ayrık’ın sunumuyla gerçekleşen yarışma programı gerçekten insanı içine alıp gece boyunca heyecan yaşatıyor, merak ettiriyor, güldürüyor. Her şey yapıyor. Örneğin 2 dakikadan fazla suyun içinde kalan insanları çok başarılı buldum. Kendimiz 45 sn zor duruyoruz.

Yarışmanın en ilginç yanlarından biri, çiftlerin birbirlerine teşvik adına destekledikleri anlar. Hadi aşkım, bastır aşkım, yürü aşkım derken bazen o aşkım kelimesi küfür gibi geliyor. Asıl sonunda malup olursa yarışan, o anda söylenen “aşkım” kelimeleri çok yavan oluyor, hatta bazen Allah belanı; der gibi oluyor.

Ama kim ne derse desin, yarışma programları, sunucuyla eşleşirse, bütünleşirse güzel oluyor. Bu program da tam böyle… Cuk oturmuş.

Tebrikler İlker Ayrık. Bize bütün malubiyetleri unutturdun. 

 
Toplam blog
: 61
: 1072
Kayıt tarihi
: 08.02.13
 
 

Cengiz Ülkü 1966 yılı Manisa-Salihli doğumluyum. İlk, Orta ve Liseyi Salihli’de... Üniversite..