Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Nisan '13

 
Kategori
TV Programları
 

Ben buradan atlarım! Havuz çakıldı!

Ben buradan atlarım! Havuz çakıldı!
 

Zarafeti ve cesareti ile Sema Çelebi göz doldurdu


Geçen hafta yayına başlayan Ben Burdan Atlarım yarışma programı eleştirmenlerin sözünü dinleyip biraz daha kendine çeki düzen vermiş olarak ekranlarda yer aldı. Aldı da…

Her şey yoluna sokulmuş muydu? Bence gene hayır!

Dünyada 7 ülkede kullanılan formatı sadece Fransa canlı sunabiliyor. Biz de ilk çözüm olarak orası burası açılıyor, laf ağızdan çıkarken kulak tırmalıyor, el kol rahat durmuyor altın makası devreye sokabilmek adına banttan yayına karar verildi. Artık yarışma altın makas değerek ekrana gelecek.

Yarışmanın 150 kişilik kadro ile ekrana geldiğini Armağan Çağlayan’ın ağızdan öğrendik. Bir de üstelik bunu ‘’biz bu yarışma için 150 kişilik ekip ile yollara düşüyoruz. Eleştirenler bunu fark etmiyor mu? Ne sıkıntılarla buradayız!’’ mazeret gibi önümüze koydu. Sayın Armağan Çağlayan, bu sanırım sizin değil de yapımcının bizlere sunduğu mazeret. Çünkü ben sizin ne sivri dilli, ne doğrucu, işine ne kadar saygılı olduğunuzun farkındayım. Bu mazereti de kabul etmiyorum.

Show Tv’de işler kesat, hatta çok sıkıntılı Medyapım kanala biraz da yardım amaçlı yaptığı bu yarışmayı daha ciddiye alıp sektörde ‘’Yılların Show Tv’’sinin yaşamaya çalışmasına sonuna kadar destek olabilirdi. Böylece de ‘’Şov devam ederdi!’’

Şimdi jüriden başlayalım mı?

Jürinin 3 kişiye indirilmesi bence olumlu olmuş. Yoksa sazı eline alan hem çalıp, hem söylemeye çok meraklı olduğu için çürümüş sakız tadı ile yüzümüzü buruşturmamıza sebep oluyordu. İyi çözüm oldu…

Sunucuların değişeceğini, yarışmayı Armağan Çağlayan’ın sunacağını bildirmiştim. Ama hangi akla hizmet bilinmez (bence hatıra dayanarak) artık Serdar Ortaç’ın Litvanyalı sevgilisi Chloe Loughnan ile güzel oyuncu Tuğçe Koçak sunacakmış.

Sunacak??? Bence sunamadılar gitti!

Biz dilini anlamadığımız birinin sunumunu izlemek zorunda mıyız?  Yağmurdan kaçtık doluya tutulduk! mesutbahtiyar ‘’R’’ leri söyleyemezken diğer taraftan konuşacaklarını ezberleyerek karşımıza gelecek bir güzel yerini aldı ekranlarda. Belki de biraz da canlı yayında Chloe Loughnan’ın teklemesinden korkularak getirilmiş bir çözüm olabilir.

 Artık bırakalım birinin sevgilisi, birinin karısı olan güzelleri ekrana star yaratma çabaları ile getirmeyi de ekranlara gerçekten nitelikli sunular getirip şu yabancı hayranlığımızı bir tarafa atalım. Güzel güzelliğini bilsin, becerisini geliştirsin, güzelliğinin altını doldursun. Yoksa güzelin hatırı sayılır dayısı olmazsa iş bulamaz…

Ayrıca sunucuya ihtiyaç olmayan bir program olarak algıladım yarışmayı. Armağan Çağlayan şimdi ‘’sırada...’’ diyebilecek kadar etkin ve yetkin biridir. Bırakalım da sunu versin, ama o zaman da bir çift güzel görmek isteyen kanal mı değiştir? Değiştirsin efendim, bırakın değiştiriversin!

Bornoz, terlik verme işi için havuz kenarına dikin iki tane yüzme sporuna gönül vermiş minik sporcu olsun bitsin.

Neyse, bu kadar lafa bir bornoz ve terlik vermek aklınıza gelmiş sonunda… Biz çıplak bedenleri seyretmekten, yarışmacılar kafayı kırmaktan, kıramayanların da zatüre geçirmesinden kurtulmuş olduk.

Laf mayolara gelince…

Hanımefendilerin hepsi tek parça mayo giymişlerdi. Az frikik verecekleri mayoları içinde havuza atlarken gördük onları. Büyük olasılıkla da yapımcıların zorlaması ile mayolara büründü güzel hanımlar… Neyse biz ona da razıyız!

Her zaman ki gibi tabiî ki en şık gene Sema Çelebiydi. Su perisi gibi kostümü ile yarışmaya ayrı bir tat kattı. Vücudunun açıkta kalan yerlerini transparan bir kumaşla örtmüştü. Aman efendim takılacak hiçbir şey kalmadı da Sema hanımefendinin transpran kumaşına takıldık bir de utanmadık başlık attık:  "Ben Burdan Atlarım’da yarışan Sema Çelebi havuza külotlu çorapla atladı!

Ne isterdiniz yaşı ilerlemiş, şıklığı ile tanınan bir hanımefendinin salkım saçak görüntü vereceğini, bizim de bu görüntüler karşısında yakışıksız konuşmalarımızın ağızlarımıza yakışacağını mı? Bravo Sema Çelebi’ye giydiği mayo ile kendine yakışanı yaptı.

7.5 metreden atlayan Sema Çelebi’nin kuyruk sokumunun son kemiği kırılmıştı. Cesareti için de tebrik ederken, kaza dolayısı ile de geçmiş olsun demekten başka bize laf kalmadı…

Bu bölümden hafızalarda kalan tek güzellik Sema Çelebi’dir. Su perisi gibi görüntüsü, cesareti ile hafızalarımıza damgasını vurdu ve farkını fark ettirdi ama keşke kuyruk sokumu kırılmasaydı da biz de O’nu ekranda daha uzun süre zevkle izleseydik.

Hayatta güzel işler ile anılmanız dileği ile…

http://www.medyabey.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..