Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Şubat '14

 
Kategori
Deneme
 

Ben de davacıyım

Ben de davacıyım
 

Görsel alıntı


Cumhur'un asil vicdanları;

Son zamanlarda bir çok yetkili ağızların, yetkili dillerin beyanlarından anlaşılacağı üzere, değişik paralel grupların ülkemizde hukuku çiğnemek, adaleti ortadan kaldırmak için, kumpaslar kurulduğu anlaşılmaktadır.
Bu grupların delil niteliği taşımayan tape, kaset, harddisk, CD benzeri bir çok enstrümanlar hazırlayarak, gerek ülke içinden ve gerekse ülke dışından da bir çok grup ile fikir birliği yaptıkları. Bilerek, birlikte, kasten ve planlı şekilde hareketle ülke insanlarını delil sayılmayan hazırlanmış iddialarla, suçsuz yere cezalandırdıkları birinci derecede yetkililer tarafından açıklanmıştır.
Paralelcilerin yaptıkları bu eylemler, ülkede hukuku çiğnemek, hukuku etkisiz hale getirmek ve daha sonra adaleti ortadan kaldırmaya tam teşebbüs etmektir.

Cumhur'un bir ferdi olarak adaletin nasırlaşmış sorunlarını çözmeyen, hukuku dal, budak yapan, adaleti temsil edenleri tayin sopasıyla, sicil copuyla tehdit eden, hukuka ve adalete müdahaleyi yasalaştıranlardan, delil niteliği taşımayan uydurulmuş sözde delilleri hukuklaştıran, hukuku, hukuk çerçevesinde muhakeme etmeyip hakkın zayi olmasına, zulmün devamına, yüreklerin ve vicdanların sızlanmasına sebebiyet verenlerden.

Keza keyfi tutum ve davranışlarla kişileri cezalandıran, hukuku yaralayan ve adaleti ortadan kaldırmaya tam teşebbüs edenlerden, şikayetçiyim.

Herkes gibi benimde hak, hukuk ve adalet aradığım bu günlerde, Yüce vicdanların divanına sunduğum aşağıda yazılı başvurumun işleme konulmasını.

Hukuku çiğnemek suretiyle yaralayanların adaleti ortadan kaldırmaya tam teşebüs edenlerin, hakkın zayi olmasına, sebebiyet veren tüm şüphelilerin, siz cumhurun asil vicdanların sarsılmaz divanında yargılanmalarını ve cezalandırılmalarına karar verilmesini, verilecek cezaların daima hatırlanmak üzere vicdan defterine büyük harflerle yazılmasını arz ile talep ederim.

 

VİCDANLARIN YÜCE DİVANINA

 

Müşteki : .............................:Mehmet Burakgazi, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı.

Şüpheliler:...........................:Paralelciler,kumpas ve baskı kuranlar,

Fikir birliği yapanlar,

Tape, kaset, harddisk, CD hazırlayanlar,

Delil niteliği taşımayan iddialarla karar verenler,

Suç:......................................:Hukuku çiğnemek, adaleti ortadan kaldırmaya,teşebbüs,

Yukarıda kimlikleri yazılı şüphelilerin kumpas ve baskı grupları ile fikir birliği yaparak birlikte, isteyerek ve tasarlayarak delil niteliği taşımayan tape, kaset, harddisk CD hazırlayıp bunlarla, öncelikle hukuku güçsüz hale getirmek, sonra adaleti ortadan kaldırmak için plan ve projelerle kumpaslar kurdukları.

Önceden hazırladıkları sözde delilleri karar mercilerine dinlettirip onları da yanıltarak hukuka karşı kullandıkları.

Karar mercilerin hukuken delil niteliği sayılmayan sözde bu delilleri ret etmesi gerekirken, talebi kabul ederek paralelci, kumpas ve baskı kuranlarla birlikte hareketle tasarlanan şekilde bilerek, isteyerek ve kasten yüzlerce suçsuz insanı cezalandırdıkları hukuku ve adaleti ortadan kaldırılmak istedikleri görülmüştür.

Şüphelilerin bu eylemleri ülke insanlarının manevi huzurlarına zarar verdiği, korku yarattığı, hüzün duymalarına ve umutsuz olmalarına neden olduğundan, şüpheliler hakkında, iş bu ferdi başvurunun yapılması zaruri hale gelmiştir.

NETİCE VE TALEP:

Yukarıda kısaca arz edildiği üzere, cümle şüphelilerin bilerek, kasten fikir birliği ile delil sayılması mümkün olmayan tape, kaset, harddisk, CD gibi sözde delillerle, yüzlerce insanların cezalandırılmalarına sebebiyet verdiklerinden, hukuku ve adaleti ortadan kaldırmaya tam teşebbüs ettiklerinden.

İş bu şikâyetimizin nazara alınarak cümle şüphelilerin vicdan divanında yargılanıp vicdan kanunun ilk 1. maddesi gereğince ayrı, ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesini ve verilecek cezalarının vicdan defterine büyük harflerle yazılmasını, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak saygı ile arz ve talep ederim.

Müşteki

Mehmet BURAKGAZİ

 

Kıymetli okurlarımıza saygılar sunuyorum.

Mehmet BURAKGAZİ / MERSİN

 

 
Toplam blog
: 608
: 2204
Kayıt tarihi
: 12.04.12
 
 

Bingöl'de, Baharın son ayında, ikindi üzeri un ambarı (kiler) arkasında, ebesiz, hemşiresiz, Emin..