Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bankacılığı bırakıp kendini reel sektörün kollarına atmış bir adamım... Kitaro başta olmak üzere müzik delisiyim ve İzmir tek aşkım dense yeridir. Artık İzmir'in Körfez'ine bakarak istediğim zaman bira içebilmekteyim ki, bu mutlulukların en büyüğü benim için. Çünkü İzmir'de olmak demek, başka sevdiklerimden uzak olsam da e..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Bülent Ersoy, şarkıları nasıl katletti?!

Eskiden beri hafif arabeske kaçan şarkılar yazılmış, eskiden beri ağır eserler bile hafifleştirilip okunmuştur. Şimdilerde daha farklı bir sıkıntı peydahlandı, "Ben yaptım, oldu"cular arttı. Ersoy'u sevmedim, sevemedim. TRT'de verdiği görkemli klasik müzik konserini bilirim ama. O zaman, bu işin ustası olduğunu kanıtlamıştı. Köprülerin altından çok sular aktı tabii, o zamanlar TRT'ye uymak zorundaydı, şimdi TRT'yi kendine uyduruyor. Buna izin veren yetkililer utansın!..

08 Eylül 2008 13:06
Bir kedi hikayesi

Hayvanseverler çoğalırsa, bu dünya sanırım biraz daha yaşanır bir hale gelir. Geçen yıl plajda, orada denize girenlere aldırmayan iki gerzek balık tutmaya çalışırken, bir Caretta Caretta'nın misinalara dolanıp ölmesine neden olmuştu. Ertesi gün gazetelerden öğrenmiştim hayvanın öldüğünü. Orada kolumuza bacağımıza iğnenin batmasını umursamayanlar için, vahşi doğanın bu yaşlı çocuğu tabii ki önemli değildi, ertesi hafta gene aynı plajdaydılar. Annem de ben de kedilerimizin yokluğunu hasretle anarken, başkaları yüzümüze tuhaf tuhaf baktı genelde. Bu sevgiyi kimse anlayamaz, bu acıyı herkes kolay kolay paylaşamaz. Umarım Allah başka acı yaşatmaz!..

02 Temmuz 2008 17:55
Halka soralım ama soruları biz hazırlayalım

Ahah haha hah ahaaahaaa!.. Keşke gelse işlerine de sorsak!.. Siyaset ayrı bir zümre oluşturdu kendine, solcusundan sağcısına, koltuğu kapan kalıyor orda. Kazançlar, gücü elinde tutmak tatlı geliyor. Hiç sorarlar mı, hiç sordururlar mı? Zaten hoca efendi rüyada görüp haber yolluyor sağolsun, öyle mübarek havadisler alıyorken, bizim ne düşündüğümüz kimin umrunda?

06 Haziran 2008 12:46
 
Toplam blog
: 39
: 2139
Kayıt tarihi
: 05.03.07