Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Mayıs '19

 
Kategori
Müzik
 

Bendeniz'e Sitemim Var

Ülkenin binbir çeşit problemi var sana dert olan şeye bak diye düşünecek olabilirsiniz. Ama bu kadar ciddi problemleri ele alacağım platform müzik yazılarım olmayacak elbette. Bugün Bendeniz'e ve yapım şirketine bir sitemim olacak. Lütfen artık "Müjdeler ver"e klip çekin.

Bendeniz biraz inzivaya çekildiği müzik piyasasına geçen yılın sonlarında yayımladığı Best of vol 1 ile geri dönmüştü. Bu albümde en sevilen Bendeniz şarkılarından 12 tanesini yapılan yeni düzenlemelerin üzerine yeniden okumuştu. Arka arkaya 'Neler olacak?' ve Serkan Kaya ile düet yaptığı 'Biri Var' şarkılarına çektiği kliplerle albümü tanıtmış, özellikle 90'lar döneminde kazandığı hayranlarını çok heyecanlandırmıştı. Hepsini keyifle dinlememe rağmen benim için Müjdeler ver bu albümde başka parlıyor. 93 yılındaki halinden çok farklı bu yeni versiyonda şarkının duygusal sözlerle yoğunlaşmasına rağmen pozitif hisleri öne çıkardığını vurgulamak isterim. Serotonin hormonu salgılamak için ille de çikolata yemeye gerek yok yani.

Hani güneş batmadan önce bir renk alır ya şehri, işte yaz aylarında ihtiyacımız olan tam da bu... Günün en mutlu saatlerinde denizin kenarına oturmuş o anlara sımsıkı sarılma isteği. Hadi Bendeniz, buna hepimizin çok ihtiyacı var.

Unutmadan; Bendeniz bu albümdeki bir başka klasiği 'Güvendiğim dağlara kar yağdı' için tekrar kamera karşısına geçti. Tahmin ediyorum bayramdan sonra yayına girecektir.

 

 
Toplam blog
: 28
: 50
Kayıt tarihi
: 12.04.19
 
 

Kadir Has Üni. Bilgisayar Müh. & Berlin HTW "Uluslararası İşletme" bölümleri mezunu. İTÜ İşletme ..