Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Affet'ten şok eden ayrılık haberi!

Beni Affet'ten şok eden ayrılık haberi!
 

Yaz sezonunun kendisini iyice hissettirdiği şu günlerde televizyon dünyasının ansız vedalara sahne olduğunu görmekteyiz. Kışlık sezonunun içerisinde yer alan ve bir şekilde ara veren ya da sona eren dizilerin iyice temizlendiğini de görmekteyiz.

Bahsi geçen kışlık diziler arasında yer alan ve günlük dizi furyasının ayaktan kalan ender yapımlarından olan Beni Affet'in vedası da çok çarpıcı oldu. Tam da ülkemiz dizi yapısına uygun şekilde sezon finali yapan yapımın içerisinde sağlam adam kalmadı. Ya hapse girdiler ya şehri terk ettiler ya da kurşunların hedefi oldular. Ama eminiz ki bunların çok büyük kısmı önümüzdeki sezonda da hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam edecekler. Yalnız bilinen bir durum var ki, diziden bir kişi kesin olarak ayrıldı.

Yoluna Show TV'de başlayan, daha sonra Star'a geçerek yerini sağlamlaştırarak 1000 bölüm barajını aşan yapımın başrol oyuncularından olan ve Kemal karakterini canlandıran Mert Altınışık diziye vurularak veda etti. 

Cüneyt Arkın'ın o meşhur ölmeme sahnesini hatırlatan bir sahne ile izleyici karşısına çıkan ve bir türlü yere düşmeyerek pes dedirten Kemal karakteri önümüzdeki sene dizide yer almayacak. Tabi ki bu durumda akıllara Bahar karakterinin yanında hangi erkek başrolün getirileceğine dair değişik sorular geliyor.

Kemal karakterinin ölümü elbette sürpriz oldu ancak Beni Affet izleyicilerinin bu tür ayrılıklara alışkın olduklarını da biliyoruz. Çünkü bu tür sezon finallerinde illa birini öldürme geleneğine sahip bir yapımdan bahsediyoruz.

Sonuç olarak Kemal gitti geride Bahar kaldı.

Önümüzdeki sezon neyin ne olduğunu göreceğiz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT : Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 

 
 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..