Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Böyle Sev / ayrılan ayrılana!

Beni Böyle Sev / ayrılan ayrılana!
 

TRT 1.in iddialı Üniversite gençlik dizisi “Beni Böyle Sev” 39.bölümüyle geçtiğimiz akşam ekranlarımızdaydı. Reytinglerde istikrarsızlık var. Geçen haftaya göre bu hafta AB’de 8 puan düşerek 15.ci, Totalde, 6 puan düşerek 27.ci olmuştur. Allahtan TRT 1.in reyting ölçümlerine girmeyen geniş bir izleyici kitlesi var. Yoksa bu dizi başka kanallarda olsaydı, erken final alternatifleri konuşulurdu.
 
Diziden “Nezih” karakterini canlandıran Mert Turak maalesef ayrıldı. Sezon başında da bir sinema filmi için 7 haftalığına izin almıştı. Geri döndü ama, pek eski tadı alamadı herhalde, ayrılığının nedenini tiyatro ve sinema filmi çalışmalarının dizi çekimleri ile çakışmasını bahane ederek ayrılmış.
 
Ömer, Ayşem’den özür dilemek, yaptıklarını, pişmanlığını belirtmek için eve gider. Ayşem, Seda’nın Ömer’in eski aşkı olmasını içine sindirememiş, çok kırılmıştır. Ömer’e yalnız kalmak istediğini söyler.
 
Diğer taraftan Furkan, söz yüzüğünü atarak aralarındaki ilişkiyi bitirmesi Seda’yı çok perişan eder. İşen de ayrılır, elindeki evrakları büroya bırakır.
 
Ömer, Lokantanın ruhsatsız olduğu şikayeti babasının yaptığını, babasının ağzından duyması ipleri kopartır, toplar valizini, bir daha dönmemek üzere evi terk eder. Valiziyle okula gelir. Ayşem onu görür ama, görmezlikten gelir.
 
Seda ile Ömer bir bankta oturup dertleşirler. Seda saçma sapan şeyler yüzünden sizin de yuvanızı bozdum. Ömer, teselli etmek için sarılır. O an Ayşem akadan görür. Bir anlam vermez,   onları yanlış anlar.      
 
Haluk Bey, oğlu Deniz ile çok uğraşır, ödev işinde yardım etmek ister. Arkadaşları ile ilişkileri her şeyini karışır. Sonra da hatalarını düzeltir. Gençleri baş başa bırakır.
 
Lokantanın ruhsat sorunu çözülür, ruhsatı alırlar, dükkanı açarlar ama müşteri yoktur. Ruhsatsız diye adı çıkmıştır.  Müşteriler ne olur olmaz zehirleniriz diye gelmez.
 
Nezih inanılmaz parasızlık geçirmektedir, kardeşi Semih’i arar, kumbarasını ister, çünkü içindeki paralara ihtiyacı vardır.
 
Haluk Bey, plastik torba kullanımına hayır gösterisine katılırlar. Polis gelir, eylemi dağıtır, göstericileri karakola götürür.  Ayşem, Furkan, Ömer ve Seda da oradadır. Furkan yeğeni Ayşem’e sarılır, adeta koruması altına alır.          
 
Herkes Nezih’lerin evine gelir. Ömer de valiziyle onlara gelir. Reyhan ve Fahriye Seda ile konuşmak isterler. Seda’ya aynı anda, hem sen, hem de Ayşem ile arkadaşlık yapamayacaklarını ezile büzüle söylerler. Seda gitmesi gerektiğini anlar, çok üzülür.
 
Ömer valiziyle Ayşem’in yanına iner, adeta yalvarır içeri girmek için. Ayşem taviz vermez. Ömer ayrı odalarda olalım, sana yüzümü göstermeyeyim dese de, Ayşem yapamam der. Bu sırada Orhan Gencebay’ın çalan “Hatasız kul olmaz” parçası duygu yoğunluğunu arttırır. Ömer kapıda valiziyle kala kalır.
 
Ayşem sabah kalkar giyinir, okula gitmek için kapıdan çıkar. Ne görsün, Ömer kapı önünde merdivende valizini başının altına koymuş uyuyor. O gece orada sabahlamıştır, adeta bir sokak köpeği gibi… Ayşem bakar, çok üzülür, yaptığından utanır,  gözyaşlarını tutamaz, iki gözü iki çeşme ağlar. Bölüm de burada biter.
 
 
Bu arada dizimizde kaynana “Nadide” i canlandıran Leyla Mansur, sevgili ağabeyi söz yazarı ve prodüktör olan Onur Yurdatapan’ ı kaybetmiş. Kendisini buradan kendim ve izleyici adına rahmet ve başsağlığı dilerim.
Acısız günler geçirmeniz dileklerimle…
 
Saygılar, sevgiler.
 
Abdurrahman Balcılar
 
Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar
 
Mail : ab.balcilar@hotmail.com
 
Blog: milliyet.com.tr/Cansever
 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..