Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Eylül '14

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Böyle Sev / Beş yıl ileri yaşamaya başladık!

Beni Böyle Sev / Beş yıl ileri yaşamaya başladık!
 

TRT 1.in Üniversite gençlik dizisi Beni Böyle Sev'de zaman tünelinde beş yıl geçti. Beş yıl ileri giden yeni 64.bölümünde her şey değişmiş, bir çok yeni oyuncu gelmiş, eski oyunculardan bir çoğu da diziden ayrılmışlar.

Yeni sezon, 64.bölüm reytinglerini  bakarsak; AB'de oldukça iyi 5.sırada yer almış. Tatal'de uzak ara 24.sırada yer aldığını görüyoruz.

Nail Usta'yı, beş yaşına gelmiş torununu parkta gezdirirken, oyuncaklara bindirirken bulduk.

Ben kendi adıma bu yeni halini biraz yadırgadım. Ayşem okuduğu üniversiteyi bitirmiş, aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak çalışmaya başlamış. Öğrenci iken geldiği üniversitede şimdi o öğrencilik yıllarında olduğu gibi şaşkın bir hoca olarak gördük.

Aynı şekilde Fahriye de üniversitede hoca. Reyhan bir garip şekilde geldi karşımıza. Fahriye'ye tanınmamak için sarı perukla. Kavga ederek ayrılmışlar, kendisini af ettirmek istemektedir. Cesaretini toplar akşam Fahriye'nin evine gelir. Barışırlar, bütün geçmişteki olanları Fahriye'den öğrenir.

BwiDhw8IEAAdlJi

Beni Böyle Sev'in geçen sezon kadrosundan bu sezon yer alanlar: Alper Saldıran (Ömer), Zeynep Çamcı (Ayşem), Güven Kıraç (Nail Usta), Erdem Akakçe (Haluk), Bala Atabek (Fahriye), Selen Uçar (Eda), Umut Kurt (Mazhar), Burcu Altun (Reyhan), Eren kurtel (Edip) rol alıyor.

Yeni sezonda kadroya girenler; Zafer Alagöz (Menteş), Eda Ece (Zeyno), Osman Osmanpaşaoğlu (tolga), Can Sipahi( Tarık), Onur Sermik (Ahmet). Gülden Dudarık (Aylin), Deniz Gürzümar (Metin), Aslı Bekiroğlu (Ayça), Mine Kılıç (melda) ve Özge Özyalçın (Sevinç) rol almış.

Eskilerden Ömer'in babası Reha Bey, annesi Nadide Hanım, Furkan, Furkan'ın annesi Safiye, babası İlyas, Seda, Deniz ve Burak gibi karakterler diziden ayrılmışlar, onları göremedik.

Seda, Furkan'da yediği tokat olayından sonra, Furkan'ı af etmemiş ondan boşanmış, Amerika'ya ablasının yanına gitmiş. Furkan, annesi ve babası ile Akçaabat'a dönmüşler. Akçaabat'ta köfteci dükkanı açmışlar. Annesi Safiye Hanım Akçaabat'a istediği bir kızla Furkan'ı evlendirmiş. Burak, akıl hastenesine gönderilir. Reha Bey ile Nadide Hanıma ne olduğunu anlayamadım.

BwWycNLIMAAUQA7

Tarih tekerrürden ibarettir derler ya, Ayşem'in ilk okula geliş yıllarında olduğu gibi gene kırmızı valiziyle bir kız Zeyno okula gelir. İlk görüşte Tolga Zeyno'ya aşık olur. Ayşem öğrencisi olan Zeyno'yu hastane köşelerinde görünce dayanamaz evlerine alır.

Ömer'e babadan batık bir şirket kalır. Onu ayağa kaldırmak için Ömer bir hayli çaba harcayacak gibi gözüküyor. Melda adlı eski dost kadın Ömer'in şirketine gelir ve yardım ister.

Reha bey giderken, kız kardeşi Eda'ya evlenirsen bütün mal varlığın bana ait olacak diye bir noter senedi imzalatmıştı. Bu senet ile çıkıp gelen zengin bir adam Menteş, Nail Bey ile Eda hanımın başına bela olur, lokantayı sahiplenmek istemektedir.

Yardımsever Haluk Bey gene aynı okulda kantin işletmecisidir. Gene o yardımsever kişiliği ile herkesin yardımına koşmaktadır. Yeni gelen Zeyno'nun kırmızı valizini sınıfa kadar taşır.

Mazhar, Reyhanın ortadan kaybolmasından sonra onu unutamaz. Karşısına çıkan bir bayanla evlenecektir. Yüzügünü bile almıştır. Tam takacakken Fahriye'nin evinde Reyhan'ı görür. Ne yapacağını bilemez. Reyhan da Mazhar'ı unutamamıştır.

Zeyno Ayşem'lerde kalır. O gece kapıya polis dayanır, Zeyno'yu hırsızlıkla suçlayıp, karakola götürmek isterler. Ve 64.bölüm burada sona erer.

Diziyi adını veren şarkılların sahibi Orhan Gencebay ve eşi ekiple gala yemeginde o gece beraber oldular. Dizinin 64.bölümünü hep birlikte seyrettiler.

Bwr09EEIQAAhtg4

Uzun lafın kısası, yeni yepyeni bir Beni Böyle sev dizisi karşımıza çıktı. Yeni maceralara, sevinçlere, üzüntülere yelken açmak üzere.

Dilerim, geçen sezondaki tadı verir Beni Böyle Sev dizisi.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller Beni böyle sev Twitter sayfasından  kopyalanmıştır

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..