Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Eylül '13

 
Kategori
TV Programları
 

Beni Böyle Sev' de Ayşem-Ömer ayrılığı ne kadar sürecek?

Beni Böyle Sev' de Ayşem-Ömer ayrılığı ne kadar sürecek?
 

TRT 1. in geçlik ve aşk dizisi Beni böyle sev yeni sezonunu 23.bölümüyle açtı.  Final bölümünde birbirlerini çok seven çiftimiz istemeyerek, ağlaya ağlaya ayrılmışlardı. Bu bölümde olanları kısaca özet geçmek istiyorum.

Reyhan ve Fahriye evlerine dönerler. Ev sahibi kızları evden atar. Ortada kalırlar. Nezih’in boş evine, Haluk Bey onlara açar.

Ömer Avrupa İspanya tatilinden döner. Babasının işleriyle meşgul olur. Babası yanına bir stajyer öğrenci getirir, gözü görmez. Hep Ayşem’ i düşünmekte, sayıklamaktadır. Bütün gün cep telefonundaki kayıtlı Ayşem' in seslerini dinlemektedir.

Reyhan ile Fahriye internetten skype’den Ayşem ile görüntülü görüşüp, uzun uzun dertleşirler. Ayşem, okul kayıtlarından önce geleceğini söyler.

Seda hala kazanın etkisiyle topallar. Baston ile dolaşmaktadır. Ömer’i ziyaret eder, perişan haline dayanamaz. Ömer, Seda’ ı Reyhan’lara bırakır, evinden eşyalarını alacaktır. Geçmişin anıları evde kalmasını izin vermez, hızla terk eder. Rahmetli Tanju Okan’ın “Kadınım”  şarkısı buraya o kadar oturmuş ki, anlatamam. Ömer, aşk acısını bir kat daha fazla hissediyor.

 “ Eşyalar toplanmış seninle birlikte. Anılar saçılmış odaya her yere, Sevdiğim o koku yok artık bu evde, Sen kıyıda köşede gülüşün kaybolmuş, ne olur terk etme, yalnızlık çok acı, Bu renksiz dünyayı sevmiştik birlikte… “

Ömer, Sonra bazı eşyalarını almak için halasını gönderir. Halası evde çöpleri toplarken, Ayşem’ in hamileliğini öğrendiği test aparatını görür ve hamile olduğunu anlar, adeta gözleri parlar sevinçten.

Nail Ustanın köftesini Akçaabat halkı özlemiştir. Israr üzerine onlara köfte yapar. Devrettikleri bayanlar, yarı yarıya ortaklık teklif ederler ve kabul eder..

Ayşem, baba evinde perişandır. Kâh, ağlayarak, ev işleriyle uğraşarak geçirir. Bebeğimiz olacak Ömer, ben seni çok seviyorum diyerek ağlar, ağlar.

Seda, Furkan ile mutludur. Furkan işleri eline almıştır. Seda’ ın hem güvenini hem de aşkını tekrar kazanmıştır. Ama Seda’ ı acayip kıskanmaktadır.

Nezih Hollanda dönüşü mecnun gibidir. Saç sakal birbirine karışmış, adeta inzivaya çekilmiştir. Aşk yok deyip, düşünmeye başlar. 30 gün deniz kenarında meditasyondadır.  Aşkı da sevdayı da bulmuştur. Reyhan’ı sevdiğini anlar. Reyhan’a bir öğrencisinin velisi takılır. Beraber Sezen Aksu konserine giderler. Nezih’in aşkı üstüne, bu ilişki nasıl olacak göreceğiz.

Ömer ile Ayşem’ in boşanma işi, Adli tatil nedeniyle mahkeme gününü,  yeni adli yıla bırakılmıştı. Bu ara Eda Halanın ani Akçaabat’ a gidişi ile mahkemeye gerek kalmayacak umarım.

Eda Hanım bir araba kiralar, Akçaabat' a gider. Eda Hanımı karşısında gören Nail Bey,  “Bu ne sürpriz Eda Hanım”, Eda Ayşem’ in yüzüne bakarak (Bebek) “Benim için de sürpriz oldu” der ve bölüm sona erer.

BSK Yapımın (Çağrı Bingüller-Başak Bingüller) bu güzel dizisinde, Ömer (Alper Saldıran) ve Ayem’ i (Zeynep Çamcı) bu sezon da keyifle seyredeceğiz.  Aşklarını, birbirlerine olan engel tanımaz sevgilerini gıpta ederek izleyeceğiz.

Bir de aileye Altın Top (Bebek) gelecek, o zaman seyre doyum olmaz. Ne dersiniz torun gelişi, dede olmak, Ömer’in babasını yumuşatır mı?

Burada, söylemeden geçemeyeceğim, Orhan Gencebay’ ın duygulu müzikleri de izleyicinin yüreklerini kabartmaya devam ediyor.

Keyifli seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Face : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..