Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Şubat '13

 
Kategori
TV Programları
 

Beni böyle sev, sıra dışı bir Dizi;

Beni böyle sev, sıra dışı bir Dizi;
 

Beni Böyle Sev, hatırladığım son iki yılda seyrettiğimiz 3.cü Üniversite aşkı dizisi olacak. İlki Adını Feriha Koydum, Feriha - Emir aşkı. İkincisi Sudan bıkmış balıklar;  Zeynep - Selim aşkı. 3.cüsü Beni Böyle Sev; Ayşem - ömer aşkı olacak.

İkinci bölümünü seyrettik dün akşam. TRT 1 iyi bir dizi yakalamış. Sıcacık, sımsıcak, riyadan, entrikalardan uzak bir yapım. Adını Üstad Orhan Gencebey’ın duygulu parçasından almış.  BSK yapım, Çağrı Bingüller – Başak Bingüller’e ait.  Yönetmen Cem Tabak.

Ayşem (Zeynep Çamcı) Trabzon’un Akçaabat ilçesinden biricik babasını,  köfteci Nail ustayı bırakarak, kırmızı valiziyle İstanbul’a üniversite okumak için gelir. Karşısına Saf, temiz oldukça iyi niyetli (annesinin süt kuzusu olarak yetiştirdiği) zengin çocuğu Ömer (Alper Saldırgan) çıkar. Hobisi fotograf çekmektir ömer’in. İlk rastlantılarında poz poz resimlerini çeker Ayşem’in. Ömer ilk görüşte aşık olur. Ayşem çok doğal, sözünü esirgemiyen, gerektiğinde, beyninde sesli düşünen oldukça cici bir Anadolu kızıdır. Ömer'e Çimengöz lakabını takar, Ayşem. Dizedeki diğer tipler, sıradışı, marjinal kişilerdir.

Amcasının evinde kalacaktır, ama yengesinden hoşlanmaz. Amcasının evinden ayrılan Ayşem, kalacak yeri olmadığı için yine hastane, okul ve sokakları mekan tutar. Ömer’in ilgisi Ayşem’i giderek etkilemeye başlamıştır. Onu kendinden uzaklaştırmak istesede hissettikleri buna engel olmaktadır. Ayşem’e olan sevdasını açan Ömer, hiç beklemediği bir tepkile karşılaşır. Ayşemin babası Nail usta, İstanbul’a doğru yola çıkarken, fotoğraf yarışmasının ödül töreni de gelip çatmıştır.

Ayşem’e kör kütük aşık olan Ömer, büyük bir süpriz yapar ve evlenme teklif eder.  Ömer, Ayşem’in sözleriyle konuya girer. “ insan hayatında bir kere sevdalanır, onunla da evlenir” demiştin der, ve de  “sevgilim olur musun, benimle evlenir misin”  deyip teklifini yapar. Ayşem teklifi kabül eder.

İkinci bölüm bu şahane final ile biter.

İlerki bölümlerde Ayşem, “Beni Böyle sev seveceksen, olduğum gibi göreceksen” diyecek Ömer’e, aynen Ezgi'deki gibi.

İlk iki bölüm, gelecek bölümlerin aynası gibi. Tüm oyuncu ve emeği geçenlere, yapımcısından, yönetmenine, teşekkür ederim. İyi iş çıkarmışlar. Bravvo…

Sevgiyle  kalın.

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..