Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ocak '14

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var / Neler oluyor?

Benim Hala Umudum Var / Neler oluyor?
 

Fox Tv.in aşk ve macera dizisi “Benim Hala Umudum Var” Perşembe akşamı ekranlarımıza geldi. Umut, Ozan’dan boşandı, Melis, doğurmak üzere, Hakan hapiste, Ozan boşlukta kaldı, neler oluyor? İki haftadır Fox Tv.ye geçen dizi, her nedense reytinglerde iyice düştü. Aşağıdaki tabloda son dört bölümün reytinglerini, incelerseniz göreceksiniz.

Bölüm.      Yayıncı kuruluş.     AB            Total

---------      -------------------  ------          ---------

24.             Star Tv.               8.            15. 

25.             Star Tv.               6.            15.

26.             Fox Tv.              21.            25.

27.             Fox Tv.              22.            26.

Çok enteresan değil mi?

Hakan ile Musa aynı hapishanede aynı koğuştadırlar. Musa, bir gece Hakan Beyi karnından bıçaklar. Hakan, Musa’yı ele vermez. Başka hiç kimse de gördüğünü söylemez.

 

2,5 Ay geçer, Hakan’ın mahkeme günü gelmiştir. Musa çıkışta Hakan’a “ben seni burnu büyük bir adam sanırdım, meğerse senin bütün cevherin buradaymış” Der, eliyle göğsünü okşar. Hakan, “Aramızda sorun yok, kafanı yorma.”  Musa ile sarılırlar, Hakan mahkemeye gider, tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalır.

 

İşyerinde Hakan’a hoş geldin partisi verilir. Asude Hanım, Umut ve tüm personel oradadır. Hakan, Umut’u deniz kenarına giderler. Bolca deniz havası alırlar, konuşurlar.

Zafer kızları için Ozan’dan iş ister, götürür işbaşı yaparlar. Giyerler pembe önlükleri, takarlar başlarına boneleri işbaşı yaparlar. Ama, suratları beş karış.

Rüzgar ağabeyi ile akşam dertleşir, Umut’a hemen fazla bel bağlamamamsı için uyarır.

Ozan’ın cep telefon bilgilerini kurtaran tamircilerden biri Hakan’a, birisi de Ozan’a gider. Görüşme ve konuşmaları dinletirler, şantajla para koparmak isterler. Ozan, çok sinirlenir adama çullanır, hırpalar. Babası Ragıp Bey adamları zor alır elinden. Hakan Bey de gelen tamirciden çok tedirgin olur. Kaydı kim yüksek ücret öderse ona vereceklerdir.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Umut, babasını hastaneye götürmüştü. Orada hamile olan karnı burnunda Melis’i görür, yanında Ozan’ın annesi vardır.

Hale, aylar sonra Musa’yı ziyarete gider. Konuşurlar, Hakan ile olanları, kendisini satmadığını anlatır. Dertleşirler, kendilerinden geçmişten konuşurlar.

 

Ozan, Hakan’ın evinin kapısına dayanır. Telefon kayıtlarını satın aldın mı diye sorar. Rüzgar olanlardan pek bir şey anlamaz. Hakan tamirci gençle buluşur, öder parayı kayıtları satın alır. Benim ile oyun oynamayın diye tembih eder. Yoksa tüm ailenizi yakarım der.

Ragıp Bey, karısından haberiz metresi ile ilişkilerini devam ettirir. Beraber yemeğe çıkarlar. Onu hediyeler boğar. Emel Hanım, eve gelen kredi kart ödemelerinden kolye alındığını öğrenir. Kuyumcuyu arar, sonra şirketten yemeğe çıktığını öğrenir. Sonra sıkışan Ragıp Bey, ben o kolyeyi sana aldım, şirkette kasada.

Umut’un babası kızından para sızdırmak için, duygu sömürüsü yapmaktadır. Hastaneye Hakan Bey de gelir, babasının bir takım numaralar çevirdiğini anlar. Umut dışarı çıktığında adamı sıkıştırır. Adam gibi para isteseydin kızın verirdi, der. Umut, üvey babası Zafer’den çok çekti, gerçek babasından da hüsrana uğramıştır. Umut dışarıdan görmüş ve dinlemiştir. Sonra annesi ile konuşur, anne seni dinlemediğim için çok pişmanım der.

 

Ertesi gün Hakan Bey, Umut’un evine uğrar, seni sete bırakayım diyerek alır, birlikte çıkarlar. Deniz kıyısına giderler, Hakan hislerini Umut’a anlatır. Kendini toparlayıncaya kadar bekleyeceğim, izin ver yanında olayım, der. O sırada Umut’un telefonu çalar, arayan Ozan’dır. Görüntüleri mutlaka dinle demektedir. Hakan’ın satın aldığı telefon görüşmeleridir bunlar. Hakan Beye dik, dik, bakar. Ve de bölüm burada biter.

 

Bu dizide de sıkıntı görüyorum. Konu izleyici ilgisini kaybetmiş gibi gözüküyor. Reytinglere bakınca bu zaten açıkça görülüyor. Bilhassa Fox Tv.e geçtikten sonraki son iki bölümün oranları çok düşük. İnşallah bu dizi de erken finale gitmek zorunda kalmaz.

Dizinin yapımcısı Faruk Turgut Cuma günü bir twit attı. Aynen şöyle, “Benim Hala Umudum Var bundan böyle Salı akşamları saat 22,30 da yayınlanacaktır. 21 Ocak akşamı 28 bl. sizlerleyiz” 

Hadi hayırlısı diyelim, yeni bölümlerle devam…

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

Not: Görseller internetten alınmıştır.

 

  

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..