Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Benim Hala Umudum Var / Umut ile Ozan yolları ayırdılar mı?

Benim Hala Umudum Var / Umut ile Ozan yolları ayırdılar mı?
 

Star TV.in güzel dizisi Benim Hala Umudum Var, geçtiğimiz Perşembe akşamı son defa Star TV. Ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Sonraki 26.cı bölüm yeni yılda Fox Tv.de gösterime girecek. Star TV.deki son reytinglerine bakarsak, AB’de bir önceki haftaya göre 2 basamak yükselerek, 6. Olmuş. Total’de bir önceki hafta ile aynı 15.durumda. Bu dizinin Fox Tv. geçme sebebi Kıvanç Tatlıtuğ’ un yeni dizisi, aynı güne konacağından, yayın günü Salı gününe alınmak istenmiş, yapımcı Faruk Turgut’un da bu davranış hoşuna gitmemiş. Böyle yayın günün değiştirmek dizinin sonunun gelmesine sebep olabilirmiş, Fox Tv. den teklif alınca, Star Tv.de anlayış göstermiş, bu nedenle Fox Tv.e geçmiş. Benim Hala Umudum var, Fox Tv. de sezon sonuna kadar sürdürülebileceği düşünüyorum.

 

Geçen bölümlerde, Melis’in Ozan’dan hamile kalması Umut’u boşanmaya kadar götür. Önceleri Ozan boşanmamaya dirense de, sonra kabul eder, avukatla vekalet verir.

Zeliha anne, eski kocamı öldürdüm diyerek ifade verir, Zafer ile birlikte nezarete alınır. Umut’un babası Adana’dan çıkar gelir, ölmediği ortaya çıkınca serbest kalırlar. Musa’ya kız kardeşi ihbar eder, önceki bir suçunda o da içeri alınır.

Umut’un babası Yusuf’u Ozan evlerinde kalmasını sağlar. Umut, babası ile birlikte olarak, baba hasretini az da olsa giderir. 

Hakan, Umut’u Ozan’dan ayırmak için bir dolu komplo düzenlemiştir. Ozan, hesaplaşmak için Hakan’a gider, onu teknesinde yakalar, o da biner. Aralarındaki kavga itişme sonucunda, Ozan denize düşer. Hakan paniğe kapılır. Ozan kendi imkânlarıyla yüzerek, bir tekne tarafından kıyıya perişan halde çıkar. Doğru Melis’e gider. Birbirlerine yardım için karar verirler.

Hakan’ın sekreteri Duygu, öldürülen eski oyuncu Demet yüzünden başı derttedir. Hakan ile görüşür, Hakan’ın kendisini sevmediği söylemesiyle, polise ifade vermek üzere gider.

 

Ozan, Hale’den (Belgin Erdoğan) yardım ister. Hakan’ın katil olduğunu, kendisini denize  attığını, orada ölüme terk ettiğini anlatır. Hale gider Hakan ile görüşür, öldürülen eski oyuncusu ve Ozan’a denize atmasını hatırlatır. Hakan panikler.

Asude Hanım, Hakan Beyden Umut’u ayırıp, başka bir yapımcıyla anlaştırmak ister. Hakan Beyin başına gelenlerden haberdardır. Umut Hakan Beye bunu yapamayacağını, sırtını dönemeyeceğini söyler.

Tayfur Yelda’yı kaçırır, eve hapseder. Zafer, baba olduğunu hatırlar, gider kızını Tayfur’un elinden alır.

Gömülü resim için kalıcı bağlantı 

Hale, Ozan ile planlarına devam eder, Hakan’ı arar Melis ile Umut’un buluşacaklarını söyler. Hakan, Melis ile konuşurken, Melis'in telefonunun masa üzerinde açık olduğunu, birilerinin karşıdan dinlediğini anlar. Konuşmayı değiştirir. Karşı tarafta Hale Umut'u dinletiyordu. Hakan için kurulan tuzak ters teper, Hakan planı anlar.

Umut Hakan Beyle konuşmaya gider, başka bir yapımcıyla, onun izni olmadan anlaşmayacağını söyler.

Duygu, polise gitmiş Demet’in ölümünün azmettirici olarak Hakan Beyin ismini vermiştir. Umut ile bürosunda konuşurken polisler gelir. Polis, “Demet Kayhan’ın ölümünü azmettirmekten tutuklusunuz.”

Umut çok şaşırır, Hakan’ın yüzüne bakar bölüm burada biter.

 

Dizi hakikaten ilginç hal almaya başladı oyun içinde oyunlar oynanıyor. Bu oyunlar sonunda Umut Ozan ile yollarını ayıracak mı? Hakan, içeri girerse Ozan’ı af edip dönecek mi? Ayrıca Umut’un yeni ortaya çıkan babasının niyeti tam anlaşılmış değil, iyi niyetli mi, yoksa üvey babası Zafer gibi kızından nemalanmak mı istiyor? İleriki bölümlerde göreceğiz.

Gold Yapım, Faruk Turgut’un bu güzel dizisinin senaryosunu, Onur Uğraş ve Armağan Gülşahin yazmakta, yönetmeni ise Hakan Güler.

Başroller; Berk Oktay (Hakan), Gizem Karaca (Umut) ve Şükrü Özyıldız (Ozan) üçlüsü üzerinde dönmektedir.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..