Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1988'de İstanbul'da doğdum. Üniversite mezunuyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. Edebiyat, hayatı kolaylaştıracak pratik bilgiler ve ilişkiler hakkında yazmayı seviyorum.

 
 
Farkındalık

Ellerinize sağlık çok güzel bir yazı olmuş. Söylediğiniz her şeyi zaman öğretiyor insana. Ama zaman herşeyi acıtarak öğrettiği gibi iş işten geçmiş oluyor bunları öğrendiğimizde. Siz bunları dile getirerek bizleri uyarmış oldunuz. Teşekkür ederim. Bütün güzellikler sizinle olsun.

01 Kasım 2012 12:00
Erkeklere sövgü

Öncelikle şunu söyleyeyim seks kapıdan girince aşk bacadan kaçar. Hiç bir erkek aşık olduğu kadını cinsel bir obje olarak görmez. Fakat bu, ömür boyu sürmez, süremez. Bir gün gelir (o gün evliliktir) sevişirler, o gün hiç kimse aşktan söz etmesin. Seviştikten sonra geriye kalan olsa olsa Sevgidir ve aslında bu da yeterlidir. Büyüklerimiz ne der; Evlilik aşkı öldürür. Çok doğru bir söz. Evlilik aşkı kesinlikle öldürür ama bu üzülmeyi gerektirmez. Yerine daha erdemli bir şey kalır; SEVGİ. Ben buradan senin vasıtanla tüm kadın ve kızlarımıza sesleniyorum. Hiç bir zaman kendinizi karşınızdakine cinselliğinizi ön plana alarak göstermeyin. Bunu kıyafetlerinizle, konuşmalarınızla, tavırlarınızla, olaylar karşısındaki tutumunuzla belli edersiniz. Her insan, özellikle kadınlar, aklıyla ve kişiliğiyle ön plana çıkmalıdır. Kadınlar değerlidir. Sevgiye muhtaçtır. Akıllı kadın ise hayranlık uyandırıcıdır. Cinsellik kadınların en etkili silahıdır fakat bu, kadınları DEĞERSİZLEŞTİRİR! Saygılarımla..

01 Kasım 2012 11:52
Kadın ne ister

* gösteriş ister * kendisinde olanın başkasında olmamasını ister * ekonomik olarak güçlü olmak ister * her şeyin en iyisine sahip olmak ister vs... ve bunlar içinde "PARAYA HÜKMETMEK İSTER" Saygılarımla...

31 Ekim 2012 14:13
 
Toplam blog
: 1
: 23597
Kayıt tarihi
: 17.01.12