Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1979 Sakarya doğumluyum, 1,5 yıl Milli Eğitim' de öğretmenlik yaptıktan sonra,11 yıldır da üniversitede  çalışmaktayım. Evli ve iki çocuk babasıyım.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
120 Vanlı kahraman çocuğun destanı

Geçen hafta filmi izledim. Bazı blog yazılarında da gördüm teknik eleştirileri ancak bu tarz filmlerin çekilmesinin ne denli zor, masraflı ve destekten yoksun olduğu aşikardır. O nedenle bu olayı araştıp bulanları, senaryoyu hazırlayanları ve oyuncuları can-ı gönülden tebrik ediyorum. Ve tabi o kendi küçük ama yüreği büyük çocukları da rahmetle ve minnettle anıyorum. Bu vatan kimlerin kanı ve canı pahasına ve dahi yüzü suyu hürmetine bizlere emanet bırakıldı hepimizin anlaması gerekir sanırım. Yüreğinde azıcık vatan, millet, devlet ve evlat sevgisi olanların bazı sahnelerde gözyaşlarına hakim olamayacağına eminim.

27 Şubat 2008 12:56
"Nazım" İle "Fazıl" arasında yeni bir dünya!

Yazılarınızı yeni gördüm, birkaçını okudum ve gerçekten çok beğendim. Diğerlerini de okumadan önce size güzel yazılarınız için teşekkür etmek istedim. Yüreğinize ve elinize sağlık..

15 Kasım 2007 11:45
Gitmek zamanı

Sebep ne olursa olsun sevdiğiniz, değer verdiğiniz insanlardan ayrılmak zorunda olduğunuzda, gitmek her zaman zordur, hem de çok. Hele hele gidişinizin sebebini bir tek siz biliyorsanız. Giden de kalan kadar belki de daha fazla yalnızdır aslında. Güzel yazınız için tebrik ederim.

26 Nisan 2007 11:57
 
Toplam blog
: 27
: 2130
Kayıt tarihi
: 30.10.06