Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Haziran '08

 
Kategori
Magazin
 

Benimle kalsaydın 5 çocuğun olurdu

Benimle kalsaydın 5 çocuğun olurdu
 

Elizabeth Hurley.

Tanımayanımız yoktur.

Manken. Oyuncu. Yapımcı. Yani o da doğuştan yetenekli isimlerden biri.

Sinema dünyasına 1992 yapımı “57 No'lu Yolcu” filminde rol alarak adım atmıştı. Rol aldığı filmlerin en çok dikkat çekenlerinden biri ise “Austin Powers”tı.

Geçen yaz şimdiki kocası ve çocuğuyla beraber tatil yapan Elizabeth Hurley’in yanına eski sevgilisi Hugh Grant’da katılmış, ikilinin kaçamakları gazetelerde yer almıştı. Sanatçımız, eski kocasıyla artık çok iyi dost olduklarını belirtmiş olmasına rağmen, güzel yıldızın yeni kocası ve çocuğu bu olaydan nedense! kötü etkilenmişti.

İşte o Elizabeth’ten bahsediyoruz.

Kraliçe Elizabeth değil.

Şimdilerde oğlu için sinemayı bıraktığını söylüyormuş. Bir tarlası varmış ve organik tarımla uğraşıyormuş. Sahil kıyafeti demeyi tercih ettiği, tasarım ve üretim işi kurmuş. Ayrıca modellik yapmaya da devam ediyormuş.

İşte bu Elizabeth, Harpar's Bazaar dergisine bir röportaj verdi. Eski ilişkisi hakkında çarpıcı yorumlar yaptı. Eski ilişkisi dediğimiz ünlü İngiliz aktör Hugh Grant ile 13 yıl birlikte olduğunu bahse konu röportajında belirti.

"Eğer” dedi, “Hugh benimle kalsaydı yani biz ayrılmasaydık şu ana kadar 5 tane çocuğumuz olurdu. Çünkü onunla birlikte olmaya başladığımızda 21 yaşındaydım. Birlikteliğimiz 13 yıl sürdü". Ekledi, “Hugh Grant için en uygun sevgili Sandra Bullock’tur”.

Ne diyorsunuz?

Eski koca, arada şu andaki çocuğunun babası orta koca ve çocuk yapacaklarını söylediği yeni koca. Yani bir bakıma Elizabeth eski kocasının çöpçatanı, orta kocasının çocuğunun annesi, yeni kocadan bebek bekleyen eş.

Dedik ya, o da doğuştan yetenekli isimlerden biri.

Attığı zar hep düşeş.

Kaynaklar:

http://www.ekolay.net/sinema/haber.asp?pid=38&haberid=548052

http://www.ekolay.net/haber/haber_ara/index.asp?q=elizabeth+hurley&exp=5

 
Toplam blog
: 340
: 1591
Kayıt tarihi
: 10.03.08
 
 

Basınla ilgili bir kuruluşda çalışmaktayım. Uzun yıllar basınla ilgili konularda danışmanlık yapt..