Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Beren'li Kösem rekor ücret ile Fox'ta!

Beren'li Kösem rekor ücret ile Fox'ta!
 

Televizyon dünyasının futbol dünyasını kıskandıracak transfer çalımları ve sürprizleri ile dolu bir sektör olduğunu bilmeyen yoktur. Bu bilme durumu yüzünden insanların şaşırma duygularında bir tür durulma yaşandığını görmekteyiz. O kadar sert ve hızlı haberler geliyor ki, neye şaşıracağımıza ve ne düşüneceğimize karar veremeyecek hale gelmiş bulunuyoruz.

Bu ortamda sürpriz diye adlandırılabilecek ancak yapımın daha önce yaşadığı sıkıntılar yüzünden normal olarak görebileceğimiz bir gelişmenin haberi ile karşınızdayım.

Geçtiğimiz sezon Star ekranlarında yayınlanan, yayınlandığı ilk günden itibaren büyük bir beklenti ile takip edilmesine rağmen bekleneni bir türlü veremeyip bir hayli gerilerde kalan Muhteşem Yüzyıl Kösem'in Star ile sıkıntılar yaşadığı biliniyordu. Bu sıkıntıların ardından yeni bir kanal ile anlaşmayı ve yeni bir sayfa açmayı hedefleyen yapımın bu isteği sonunda gerçekleşti. Birden fazla kanal ile görüşen ve kendisine uygun olanı seçmeye çalışan yapımın yeni kanalı resmen belli oldu.

Geçtiğimiz sezonu Star'da geçiren Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin yeni sezonda yayınlanacağı kanal FOX oldu. Hem de rekor bir ücret ile.

Star'dan Fox'a hızlı bir geçiş yapan yapımın kanal ile bölüm başı 1.3 milyon liraya anlaştığı ifade edildi. Bu para dizi dünyasında yapılan harcamalar içerisinde verilen en yüksek ücret oldu ve rekor olarak dizi tarihine geçti.

Yeni sezon için Nurgül Yeşilçay ile anlaşan ve Beren Saat'in yaratmış olduğu hayal kırıklığını gidermeye çalışan Kösem'in nasıl bir performans göstereceğini, FOX'a uyum sağlayıp sağlayamayacağını ancak Eylül'den sonra göre görebileceğiz.

Ama şahsi fikrim, dikişi bir türlü tutturamayan Kösem bu sezon sonunda ekrana veda edeceği yönünde. Mesele oyuncular değil, bir iş bir kere tutmayınca bir daha asla iflah olmuyor çünkü.

Nurgül Yeşilçay'lı Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni sezonda FOX ekranlarında yayınlanacak. Merakla bekliyoruz.

 

ANIL KOLDAŞ

 

NOT: Milliyet Blog sayfası içerisinde yazdığım tüm yazılar birebir alınarak ve üstüne saçma başlıklar koyarak başka sitelerde ASLA yayınlanamaz. Aksi takdirde yasal işlem ile karşı karşıya kalmanız muhtemel olacaktır.

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..