Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '19

 
Kategori
TV Programları
 

Beren Saat Atiye Yayınlanıyor

İlk Netflix Türk dizisi Hakan: Muhafız'ın ile tüm dünyada ülkelerinde yayınlandı. Ve arkasından 2. Türk dizisi Atiye geliyor. Beren Saat'in uzunca bir sessizlikten sonra başrolünde oynadığı "Atiye" dizisi önümüzdeki hafta 27 Aralık 2019 Cuma günü aynı anda 1.Sezonun 8 bölümü yayına giriyor.

Son bir yılda bu Netflix dizisi ve Beren Saat hakkında çok şey yazıldı ve konuşuldu. Atiye dizisi ne zaman yayınlanacağını duyurduğu günden beri gündemden düşmüyor. Netflix’in ikinci Türk orijinal yapımı olan Atiye’nin fragmanı yayınlandı.

Oyuncu kadrosunda Beren Saat, Mehmet Günsür, Metin Akdülger, Melisa Şenolsun, Başak Köklükaya, Civan Canova, Tim Seyfi ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer alıyor.

Atiye dizisi, Göbeklitepe'deki bir kazı sırasında yapılan keşfin, genç bir ressamın hayatını değiştirip, geçmişine dair sırların peşine düşmesini konu ediyor. Göbeklitepe; Şanlıurfa şehir merkezinin yaklaşık 15 kilometre kuzeydoğusunda, Örencik Köyü yakınlarında bulunuyor.

Şengül Baytaş tarafından yazılan "Dünyanın Uyanışı" adlı kitaptan alınan dizi, 03 Medya adına yapımcı Onur Güvenatam. Senaryosu Jason George ve Nuran Evren Şit yazmış. İlk sezon yönetmeni Ozan Açıkalın - Güvenç Uyanık. Bu dizinin ilk teaser'ı 17 Kasım 2019 tarihinde yayınlandı. 28 Kasım 2019 tarihinde ilk fragmanı yayınlandı. İşte o fragman:

https://www.youtube.com/watch?v=XVvME8S07zc

Atiye 2 sezon yayınlanacak. İlk sezon 8 bölüm olarak 27 Aralık 2019 Cuma günü yayında... Bu ilk Netflix dizisi Hakan: Muhafız kadar tutacak mı bilmiyorum! Hela bir yayına girsin görelim, seyredelim. 1.sezon yayınlanamadan 2.sezon da onay almış ve Temmuz - Ekim ayı arasında çekilmiş ve bitmiş. 2.sezon da yayına hazır. Tahminin 2020 yıl sonuna doğru yayına verilir.

Beren Saat'in Atiye dizisi 190 ülkede yayınlanması ile en az Çağatay Ulusoy'un Hakan: Muhafız dizisi kadar tutar ve Şanlıurfa'nın Göbeklitepe'ye turist çeker.

Saygılar ve Sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter : abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..