Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Aralık '13

 
Kategori
Müzik
 

Berksan oh oh albümü,

Berksan oh oh albümü,
 

Berksan – Oh Oh Albümü ile Karşımızda

Berksan, bundan iki yıl önce çıkarmış olduğu albüm sonrasında ciddi bir suskunluk dönemine girmişti. Ünlü sanatçının hayranları, daima yeni çalışmalar bekliyordu ancak ne yazık ki kendisi dinlenme süreci içerisine girdiğini tüm kamuoyuna açıklamıştı. Aradan iki yıl geçti ve ünlü sanatçı, yeni klibi ile tekrar hayranlarının karşısına çıktı.

Berksan – Oh Oh albümü ile karşımıza çıktı. Albümün içerisinde birçok ünlü sanatçıya ait şarkılar yer alıyor. Albüm içerisinde şuan 4 şarkı ve 3 versiyondan oluşan 7 parçalık bir seri sunulmuş durumdadır. Çıkış parçası olarak da albümü ile aynı adı taşıyan Oh-Oh şarkısını seçen ve buna klip çeken Berksan, inanılmaz şekilde ilgi gördü. Youtube video platformunda da inanılmaz bir izlenme sayısına ulaşmış bulunan klip, sanatçının hayranları tarafından da inanılmaz bir ilgi gördü diyebilmekteyiz. Şarkının sözleri de müzikseverler tarafından son derece olumlu yorumlar aldı diyebilmekteyiz.

Bir anda çıkış yapan ve sessiz sedasız tüm çalışmaları tamamlayan ünlü sanatçı tüm sevenlerini memnun etti. Albümü şuan tüm müzik marketlerde yerini alan ünlü sanatçının bu albümüne yapımcılığı Poll Production yaptı. Albümün satış rakamları henüz net bir şekilde açıklanmadı ancak firmadan yapılan açıklamada beklenmeyen bir ilginin oluştuğu resmi ağızlardan açıklandı. Berksan, albümün çıkışının ardından yaptığı açıklamada; “Yeni albüm çalışmalarımız çok iyi gitti ve hayırlısı ile çıkardık. Hayranlarımızın isteği ve desteği ile güzel bir albüm olduğuna inanıyorum. Umarım beğenilir.” Açıklamaları ile mütevazı kişiliğini korudu.

 
Toplam blog
: 20
: 2584
Kayıt tarihi
: 03.10.13
 
 

Üniversite mezunu ve programcı. Müzik dinlemeyi ve koleksiyon yapmayı seviyorum. Sık sık yüzüyoru..