Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ekim '10

 
Kategori
Futbol
 

Berlin İn Berlin

Bu önemli maça sadece 24 saatten biraz fazla zaman kalmış olmasına bizim medya işi gücü bıraktı bir haftadır Mesut gol atarsa sevinecek mi üzülecek mi diye papatya falı açmaya devam ediyor. Acaba bizim milli futbolcularımız bu haberlerden etkilenir mi diye düşünen bir Allah'ın kulu çıkmadı daha. Evet bu kadar polemik yapıldıktan sonra Mesut çok kritik bir anda mesela berabere giden maçın son dakikalarında bu golü atarsa ve sevinirse bizim hırçın sabıkalı futbolcularımızdan biri de Mesut'a bir tane çakarsa ne olur diye düşünen bir sorumluluk sahibi aklı selim bir sorumlumuzu göremedim. Bir olayı bu kadar abartan bir başka millet yoktur olamazda.

Nihayetinde bir eleme grup maçıdır ve telafiside vardır. Almanya gibi bir futbol devine yenilmek bizim için dünyanın sonu olmadığı gibi yenmemizde bizim gruptan lider olarak çıkmamızı garantilemeyecektir. Mesut tercihini Almanya olarak kullanmıştır ve bir Türk'ün Alman Milli takımında oynaması bizlere gurur verir. İlk defa olan bir şey olmadığı gibi sonda olmayacaktır. Bu haberler sadece ve sadece ortamı ve futbolcuarımızı germekten başka bir işe yaramayacaktır. Ayrıca Mesut Özil eğer bir penaltı veya kaleci ile karşı karşıya bir pozisyonda golü kaçırırsa (ki bu normal şartlarda hiç bir sorun yaratmazdı) Almanlar tarafından hain ilan edilecek belki de aşırı milliyetçi Almanlar oradaki vatandaşlarımıza karşı hoş olmayan davranışlarda bulunacaklarıdır.

Ayrıca sadece Mesut değildir gündemdeki futbolcu. Birde Arda meselesi vardır. Sanki Arda'dan başka bu takımda onun yaptıklarını yapabilecek oyuncu yokmuş gibi bu kadar gündemi meşgul etmesi hiç hoş olmuyor. Nihayetinde Arda milli takım kampına sakat gelmiştir ve oynaması mümkün gözükmemektedir. Kendisine acil şifalar diliyorum bir an önce sahalara dönmesini temenni ediyorum. Ama artık medya bu olayı da bu kadar uzatmasın. Diğer milli futbolcularımıza biraz haksızlık yapmıyormusunuz acaba. Diğer futbolcularımızın üzerinde hem baskı hem de ''ya gelsin Arda kurtarsın takımı '' havasını yaratmıyormusunuz.

Lütfen artık bir yönetici aklı selim açıklamalar ile bu konuların kapatılmasını sağlasın. Yoksa gerçekten milli maç sonrası çok fazla şey konuşulacak.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..