Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Talip Karamahmutoğlu

http://blog.milliyet.com.tr/tkmo

19 Ocak '12

 
Kategori
Sinema
 

Berlin Kaplanı Filmi

Berlin Kaplanı Filmi
 

Keyifle izlediğimiz Eyvah Eyvah serisinden sonra 3.962.700 kişilik izleyici potansiyeli ile 27 Ocak da Ata Demirer Berlin Kaplanı filmi ile izleyici buluşuyor.

Ata Demirer'in saç kesimi takıları sinemadaki Almancı algısını çok iyi yansıtmasına rağmen filmin fragmanı bir okadar zayıf olmuş. Hani bazı filmler vardır fragmanını izleyince beklentilerin yüksek olur. Sonra filmi izlediğinde boşa harcadığın zamanı yanına alıp haybeye ödediğin parayı gişede bırakıp gidersin. Bunun son
zamanlardaki en güzel örneği Cem Yılmaz'ın Arog Filmidir.

Tabi ki yaptığı bu kadar güzel işlerin hatırına "Hokkabaz filmi de bunlardan biridir". Cem Yılmaz'ın izleyicideki kredisi açıktır.
Berlin kaplanı filmine dönersek Ayhan Kaplan Berlin’de yaşayan geçimini boksörlük ve bodyguardlık yaparak sağlayan bir Türk vatandaşıdır. Ayhan (Ata demirer) ve antrenörü Cemal (Tarık Ünlüoğlu) için işler pek yolunda gitmemektedir. İkisi de artık hayattan bir mucize beklemektedir. Film olası bir mucize ihtimalini anlatmaktadır. Filmin fragmanı da olası kötü bir filmin ihtimalini anlatmaktadır.
Kamera arkası görüntülerine kahkahalarla güldüğümüz  Berlin Kaplanı filminin fragmanına koymaya kıyamadakları güzel sahneleri ile 27 Ocakta buluşmak ümidi ile...

 Talip Karamahmutoğlu


 EĞER İZLEMEDİYSENİZ ;
 
 ADAMS APPLE (2005 DANİMARKA)
 

 
Toplam blog
: 18
: 1050
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Sinema eğitimini Londra’da yaptı. Çeşitli reklam ve televizyon filmleri çevirdi. Girdap, filmiyle il..