Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Kasım '12

 
Kategori
Haber
 

Beş bin Beykozlu AK Partiye çalışacak

Beş bin Beykozlu AK Partiye çalışacak
 

Başkan Adem Sefer teşkilatları harekete geçirdi


AK Parti Beykoz İlçe Yürütme Kurulu üyeleri Adem Sefer Başkanlığı’nda bir toplantı yaptı… AK Parti Mahalle temsilcilerinin de katıldığı toplantıda yerel seçimlere ilişkin üzerinde durulacak stratejileri anlatan İlçe Başkanı Adem Sefer, 2014 Yerel Seçimleri’nde beş bin AK Parti teşkilat mensubunun arazide çalışacağını söyledi. 

Mahalle temsilcilerine hitaben bir konuşma yapan AK Parti Beykoz İlçe Başkanı Adem Sefer, seçim sürecine ilişkin mahallelerde yapılacak çalışmaları anlatarak, 4. Olağan Kongrenin ardından hayata geçirilen yeni yapılanmanın oldukça başarılı olduğunu ve çalışmalardan memnun olduğunu dile getirdi. Mahalle başkanlarına ekiplerini iyi oluşturmaları önerisinde bulunan Başkan Sefer, “2014 Yerel Seçimleri’nde 5000 AK Parti mensubu vatandaşların kapısını tek tek çalarak, çalışmaları anlatacak” dedi. 

Merkezi hükümetin yapmış olduğu çalışmaların Beykoz’a yansımalarından da örneklerle söz eden İlçe Başkanı Sefer, 2B ve mülkiyet konusunda da gelinen noktanın sevindirici olduğunu dile getirdi. 

Yerel Seçimlerin büyük ihtimalle 2014 yılında yapılacağını, 2013 yılında yapılacak şeklindeki girişimlerle birlikte hız verdikleri çalışmaları aynı tempo ile sürdüreceklerini söyleyen Başkan Sefer, 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin bilhassa Beykoz için büyük önem taşıdığını kaydetti. 

Beykoz’un geleceği için son derece önem taşıyan projelere de değinen Başkan Sefer, “Beykoz turizm kenti olma yolunda çok önemli adımlar atmıştır, AK Partili yöneticiler olarak bu projeleri tamamlayıp, Beykoz halkının bu alanlarda istihdam edilmesini sağlamalıyız” şeklinde konuştu.

 

Dost Beykoz / Kader Gür

 
Toplam blog
: 141
: 515
Kayıt tarihi
: 04.09.12
 
 

1972 yılında Rize Güneysu'da doğdu. Eğtim hayatını orada tamamladı. Zaman içinde Avrupa'nın bir ç..