Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

Beş dakikada Beşiktaş!

Beş dakikada Beşiktaş!
 

Lige inişli çıkışlı bir başlangıç yapan siyah beyazlılar, Bursaspor'u üç dakikada liderlikten ederek 3 puanı haznesine yazdırdı.

Maça neredeyse 1-0 yenik başlayan Beşiktaş, rakibin 10 kişi kalmasıyla ciddi bir avantaj elde etse de uzunca bir süre bu avantajı değerlendiremedi. İlk yarı karşılıklı ataklarla ve Bursaspor'un tek sayısıyla geçildi.

Maçın sonlarına doğru yaptığı artistik harekette başarılı olamayan Quaresma, bir anlık şartlı refleksinin karşılığını ikinci sarı kartla gördü. Maçın son 10 dakikası 10'ar kişilik takımlar arasında oynandı.

Bursaspor'un mevcut skorla maçı ve haftayı lider olarak kapatma hesapları yaptığı son dakikalarda, Sivok ve Holosko iki kafa golüyle bir anda maçı tersine çevirdi. Şok ve sürpriz bu iki gol maçı bir anda bambaşka bir havaya soktu. Geçtiğimiz hafta da Ankaragücü karşısında atılan 3 kafa golü ilginç bir tesadüfün ya da bilinmez bir sistematiğin şifreleri gibi duruyordu.

Rüştü ve ilk golün sahibi Sivok geçen haftanın 11'inde olmayıp bu akşam sahada olan futbolculardı. Sivok hocasına teşekkürü bir golle iletmiş oldu.

Lige şok bir mağlubiyetle başlayan Beşiktaş iki haftada aldığı 6 puanla taraftarını rahatlattı. Üç maç sonunda da tek mağlubiyetini aldığı lider Eskişehir'in 1 puan gerisinde lig beşincisi durumunda.

Ligde üç hafta sonunda 9 puanlı takım bulunmuyor.

Kara Kartalın sıradaki maçı Pazar günü M.P. Antalyaspor ile...

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..