Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Beş Kardeş yakında Kanal D'de başlıyor!

Beş Kardeş yakında Kanal D'de başlıyor!
 

Kanal D’nin, yapımını Ay Yapım’ın, yönetmenliğini ve senaryosunu ünlü senarist Onur Ünlü’ nün üstlendiği yeni dizisi “Beş Kardeş, çok yakında izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Birbirlerine bağlı  kardeşlerin, küçük bir mahallede geçen hayat mücadeleleri içinde, aile değerlerinin, kardeşliğin, aşkın, arkadaşlığın ve hayatın, acı-tatlı sürprizlerinin barındığı, herkesin içinden hikayesi ile “Beş Kardeş” ekrana farklı bir soluk getirecek.

Oyuncu kadrosunda; Serkan Keskin, Osman Sonant, Tansu Biçer, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman, Serdar Orçin, Melisa Sözen, Nihal Yalçın, Ece Dizdar, Gizem Erdem, Merve Ateş, Eylül Su Sapan, Merve Dizdar, Ayşen Gruda, Sabriye Kara, Kuzey Yücehan, Zeynep Kızıltan, Ercü Turan, Vedat Erincin, Köksal Engür, Serhat Talay, Banu Fotocan, Erşan U. Ölmez, Ahmet Kaynak, Eren Şahin, Tevfik Yapıcı ve Ziya Çiçek’in yer aldıkları dizinin konusu ise şöyle;

5 kardes

Sait, Nazım, Turgut, Orhan ve Aziz birbirlerine en ufak bir şekilde bile benzemeyen beş kardeştir . Bu şahsına münhasır beş kişiyi ayrılmaz biçimde bağlayan tek bir şey vardır; sarsılmaz bir aile olmaları. Beş kardeşten müteşekkil bu aile, eski bir mahallede, dededen kalma ahşap bir konakta bir arada yaşamaktadırlar. Kardeşlerin en büyüğü Sait, depremde anne ve babalarını kaybettiklerinden beri ailenin babası gibidir. Kardeşlerini her türlü zorluğa rağmen bir arada tutmayı başarmıştır. Duygusal gazeteci Nazım, mahallenin imamı Turgut, şarkıcılık hayalleri kuran bodyguard Orhan ve at yarışı tutkunu havai Aziz.

bes kardes-2

Şimdi artık, koca koca adamlar olsalar da, kaç yaşına gelirlerse gelsinler, hepsi Sait'in çocuğu gibidir. Ve hiçbiri, Sait'ten veya birbirlerinden ayrı bir yaşam sürmeyi hayal bile etmemektedir. Ta ki, Sait bir gün kendi adına bir kararla çıkagelene kadar. Artık kendine bir yuva kurmaya karar veren Sait kardeşlerine, evleneceğini açıklar.  Mahallede annesi ve abisiyle yaşayan, temiz, sakin, dürüst bir kadın olan Canan'la evlenecektir. Kardeşler bu beklenmedik karara karşı çıkarken Sait'in hayatı, durulacağı yerde gittikçe karışacaktır. Çünkü, yıllar evvel mahalleden ayrılan, Sait'in büyük aşkı Fahriye, geri döner. Şimdi bir yanında, geçmişten gelen büyük bir aşk yarası Fahriye, bir yanında da, bugün ona huzurlu ve mutlu bir yuva vaad eden Canan vardır. Sait,  iki kadın arasında savrulurken, kardeşler de kendi küçük hayatları içinde hiç beklemedikleri yollara gireceklerdir.

“Beş Kardeş” güçlü kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile çok yakında Kanal D’de.

 

Dizinin yapım ve oyuncu kadrosu da şöyle

 

Yapım                                   : Ay Yapım

Yapımcı                                : Kerem Çatay

Yönetmen                           : Onur Ünlü

Senaryo Uyarlama           : Onur Ünlü

Uygulayıcı Yapımcı          : Esi Gülce

Görüntü Yönetmeni         : Eyüp Boz

Sanat Yönetmeni              :Hasan Doğan

Oyuncular                           :Serkan Keskin (Sait), Osman Sonant (Orhan), Tansu Biçer (Turgut), Nadir Sarıbacak (Nazım), Fatih Artman (Aziz), Serdar Orçin (Kudret), Melisa Sözen (Fahriye), Nihal Yalçın (Canan), Ece Dizdar (Şevval), Gizem Erdem (Deniz),Merve Ateş (Melike), Eylül Su Sapan (Nazlı), Merve Dizdar (Fatma), Ayşen Gruda (Mukadder), Sabriye Kara (Asiye), Kuzey Yücehan (Hasan), Zeynep Kızıltan (Yasemin), Ercü Turan (Şehsuvar), Vedat Erincin (Kahya), Köksal Engür (Osman Amca), Serhat Talay (Hakkı), Banu Fotocan (Necla), Erşan U. Ölmez (Efkan), Ahmet Kaynak (Taşkın), Eren Şahin (Birol), Tevfik Yapıcı (İrfan), Ziya Çiçek (Berber Çetin)

Keyifli Seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

Not: Görseller ve haber Persona Sanat Basın bülteninden alınmıştır.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..