Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş 90'da çaktı! BJK:1 CSKA:0

Beşiktaş 90'da çaktı! BJK:1 CSKA:0
 

UEFA Avrupa Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş evinde oynadığı ilk maçta CSKA Sofya'yı son dakika golüyle yenerek lige iyi bir başlangıç yaptı.

Müthiş taraftar desteği altında oynanan maçın tamamında üstün bir futbol sergileyen takımımız üç puan için herşeyi yaptı. Maç boyunca rakip kalede gol arayan siyah beyazlılar aradığı golü maçın son dakikasında bulabildi.

Maça ligde oynadığı son maçın kadrosunda büyük değişiklikler yaparak çıkan Schuster ilk yarıda aradığı golü bulamayınca ikinci yarıdayaptığı ofansif destekler ve oyuncu değişiklikleri ile takımın hücum gücünü arttırdı. Quaresma ve Bobo'nun oyuna dahil olmasıyla rakip kaleyi adeta abluka altına alan takımımız golü son dakikada Guti'nin asisti ve Ernst'in kafasıyla buldu.

Evinde oynadığı maçta aldığı üç puanla gruba iyi bir başlangıç yapan kara kartallar lig liderliği yolunda ilk engeli kayıpsız geçmeyi başardı. Grubta oynana diğer maçta Beşiktaş'ın grup birinciliği yolundaki iddialı rakibi Porto, Rapid Wien'i 3 golle geçerek ilk hafta maçlarını lider kapattı.

Beşiktaşımızın grupta ikinci maçı Avusturya deplasmanında Rapid Wien ile, 30 Eylül Perşembe günü.

Tebrikler ve başarılar Schuster ve ekibine.

Yolunuz açık olsun...

Beşiktaş’ın rakipleri Porto, CSKA Sofya ve Rapid Wien…

UEFA’da rüya grup: Beşiktaş, Liverpool, PAOK, Karpaty Lviv!

Bu blog Canlı Maç Anlatımı sayfamızda da yayınlanmaktadır

 
Toplam blog
: 290
: 2581
Kayıt tarihi
: 15.06.06
 
 

Kimya Yüksek Mühendisi. Sporsever ve edebiyat aşığı. Periyodik tablo, T cetvel..