Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Şubat '10

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş'a Kayseri İlacı

Beşiktaş'a Kayseri İlacı
 

Fotoğraf, milliyet gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


Ligde sıkıntılı günler geçiren Beşiktaş, Kayseri deplasmanında ilaç gibi üç puan aldı. Beşiktaş eğer bu maçı kazanamasaydı şampiyonluk yarışını uzaktan izler bir duruma gelecekti.

Siyah- beyazlıların erken buldukları gol işlerini bayağı kolaylaştırdı. Kayserispor Tekniik Direktörü Tolunay Kafkas'ın ilk yarıdaki oyuna müdahalesinden sonra Kayserispor üstünlüğü eline geçirdi. Ancak Aydın'ın bireysel hatası veya günün adamı Tello'nun müthiş hamlesi sonucunda Beşiktaş, Ekrem ile ikinci golü buldu ve oldukça rahatladı.

Burada yeri gelmişken Tello için bir kaç kelam etmek gerekiyor. Şilili oyuncu ülkesinde yaşanan deprem felaketinin üzüntüsüyle sahaya çıktı. Üzüntüsünü biz de paylaşıyoruz. Tello, bu akşam belki de sezonun en iyi futbolunu oynadı. İştahı gözlerinden okunuyordu. Beşiktaş'ın Kayserispor maçını kazanmasında bence en en etkili faktör oldu. Oyundan çıkması ise eğer sakatlık falan yoksa oldukça erken oldu.

Siyah- beyazlı takımın diğer oyuncuları da bu akşamki mücadeleleri ile göz doldurdular. Maçın son dakikalarında kaçırdığı inanılmaz gole rağmen Bobo, farklı bir yerde oynamasına rağmen oldukça etkili olan İbrahim Toraman, Sivok, Ernst ve Fink Beşiktaş'ta öne çıkan futbolculardı. Ferrari de iyiydi ancak Kayserispor golünde topu ıskalaması pahalıya patladı.

Mustafa Denizli'nin ikinci yarıda yaptığı değişiklikleri ben pek yerinde bulmadım. 62. dakika gibi erken bir zamanda maçın en iyisi Tello oyundan çıkartıldı. Ardından da Beşiktaş'ın bankosu Ernst çıkartıldı. Bu değişikliklerin ardından Beşiktaş oyundan düştü. Zaten sonra da Kayserispor'un golü geldi.

Lig şimdi daha farklı bir hal alırken Beşiktaş'ın oynayacağı erteleme maçı daha bir önem kazandı. Ben siyah- beyazlılara bu sene şampiyonluk için pek şans vermiyorum ama ne demişler top yuvarlaktır. Ne olacağı hiç belli olmaz!

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..